Ο Θωμάς Ματρακούκας στο «gipedo.eu»!

Περίπου ένα έτος έπειτα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ανδρικού τμήματος ποδοσφαίρου του Βρασίδα Νέας Περάμου, ο Θωμάς Ματρακούκας, έχει σχηματίσει μια σαφή εικόνα για την ποιότητα, τις δυνατότητες και την εξέλιξη του ιστορικού συλλόγου σ’ όλα τα επίπεδα.

Η ιστοσελίδα μας έδωσε, προ ημερών, τον λόγο στον συγκεκριμένο προπονητή, ο οποίος μας μίλησε για την πορεία του στον σύλλογο από τον Νομό Καβάλας.

«Η ομάδα μας έχει συγκεντρώσει 13 πόντους σε σύνολο οχτώ (8) αναμετρήσεων για το Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Καβάλας. Ο Βρασίδας Νέας Περάμου έχει σημειώσει, μέχρι σήμερα, τέσσερις (4) νίκες, επί των Ηρακλή Καβάλας, άνευ αγώνα, επί του Εθνικού Νέας Καρυάς, εντός έδρας, με σκορ, 3-1, επί του Ατρομήτου Χαλκερού, εκτός έδρας με 4-2, αλλά και επί του Βύρωνα Καβάλας, εκτός έδρας, με σκορ, 1-0.

Επιπλέον, το τμήμα μας έχει αναδειχθεί ισόπαλο με σκορ, 1-1, με αντίπαλο τον Φρίξο Πλατανότοπου, εντός έδρας, ενώ έχει ηττηθεί από τους Ορφέα Ελευθερούπολης, εντός έδρας, με 1-0, από τη Δόξα Θεολόγου Ποτού, εντός έδρας, με 1-0, αλλά και από τον Κεραυνό Πέρνης με 4-2, εκτός έδρας.

Θεωρώ πως είμαστε μια αξιόμαχη ομάδα, η οποία κοιτάει κάθε αντίπαλο στα μάτια και ξέρει πώς να τιμάει την ιστορία της. Ο Πρόεδρος του Βρασίδα Νέας Περάμου, Τάσος Μήτρου και οι συνεργάτες του εργάζονται, καθημερινά, σκληρά, για την πρόοδο του αγαπημένου τους σωματείου, το οποίο έχει αποκτήσει… μέταλλο! Εγώ ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του Βρασίδα Νέας Περάμου, στις αρχές της περσινής σεζόν, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσα την συνεργασία μου με τα στελέχη του συγκεκριμένου σωματείου καθώς διαπίστωσα πως ενδιαφέρονται, σοβαρά, για το καλό του Βρασίδα Νέας Περάμου. Παρά το γεγονός πως διαμένω στην πόλη της Δράμας, επισκέπτομαι, καθημερινά, το γήπεδο της Νέας Περάμου, γιατί εκτιμώ το έργο των στελεχών της διοίκησης του σωματείου και γιατί έχω διαπιστώσει πως η ομάδα μας έχει προοπτική στο μέλλον…

Στόχος μας δεν είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική κατηγορία, αλλά η δημιουργίας μιας καλής ομάδας, η οποία θα απορροφήσει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες από την Ακαδημία του συλλόγου. Τα αναπτυξιακά συγκροτήματα του Βρασίδα Νέα Περάμου, καθοδηγούνται από αξιόλογους προπονητές, ενώ βρίσκονται υπό την εποπτεία του γνωστού προπονητή, Νίκου Αμανατίδη, ο οποίος αποτελεί τον συνεργάτη του Νίκου Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

 

Αυτό το χρονικό διάστημα, η ομάδα μας προετοιμάζεται για την επόμενη μάχη για τον θεσμό του Πρωταθλήματος, στην οποία θα έχει στη διάθεση της τον κεντρικό, Μπατάλογλυο, ο οποίος έχει εκτίσει την ποινή του. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως ο Βρασίδας Νέας Περάμου θα συμμετάσχει στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας, αντιμετωπίζοντας τον Βύρωνα Καβάλας, σε διπλές αναμετρήσεις. Ελπίζουμε πως η ομάδα μας θα παρουσιάσει ποιοτικό αγωνιστικό πρόσωπο στα ύο συγκεκριμένα ματς και θα μπορέσει να προκριθεί στον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr