Ο Γιώργος Βεζυρίδης στο «gipedo.eu»!

Ο πάλαι ποτέ Πρόεδρος του Ατρομήτου Λεκάνης και νυν μέλος της διοικούσας επιτροπής του σωματείου, Γιώργος Βεζυρίδης, άνοιξε, την Τετάρτη το απόγευμα, την καρδιά του και μέσω της ιστοσελίδας μας, αναφέρθηκε στο παρών και στο παρελθόν του αγαπημένου του σωματείου.  

 

«Εγώ σε συνεργασία με τον νυν ποδοσφαιριστή του Κεραυνού Πέρνη, Νίκο Πανίδη, αποφασίσαμε, το 2012, να κινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για την ανασύσταση του Ατρομήτου Λεκάνης. Μέχρι τότε, η ομάδα βρισκόταν σε απραξία και ο πάλαι ποτέ παίκτης του Εθνικού Νέας Καρυάς μαζί μ’ εμένα αποφασίσαμε να προσφέρουμε κίνητρα στους κουρασμένους κατοίκους του χωριού μας, προκειμένου αυτοί να στηρίξουν την προσπάθεια μας.

 

 

Αυτά δεν ήταν άλλα από την προοπτική της σωστής καλλιέργειας του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα, της εύρυθμης λειτουργίας της ανδρικής ομάδας και της παραγωγής αξιόλογων ποδοσφαιριστών μέσα από την αθλητική μας οικογένεια», είπε, αρχικά, στην ιστοσελίδα μας, ο κ. Βεζυρίδης, για να προσθέσει στην συνέχεια: 

«Το ρόστερ του Ατρομήτου Λεκάνης στελεχώθηκε, τότε, από αρκετούς παίκτες οι οποίοι πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στον Άρη Κεχροκάμπου, αφού η συνεργασία των δύο συλλόγων δεν επιτεύχθηκε, ώστε να συσταθεί ένα νέο σωματείο με το όνομα, Ορεινός!

 

 

Έτσι, εγώ, ο Κυριάκος Τοπουρίδης, ο Νίκος Πανίδης και τα υπόλοιπα στελέχη του συλλόγου μας επισπεύσαμε τις απαραίτητες διαδικασίες για την σύγκληση μιας Γενικής Συνέλευσης, προκειμένου να συμμετάσχει η ομάδα στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Καβάλας, την αγωνιστική περίοδο, 2012-2013, με το όνομα, Ατρόμητος Λεκάνης.

Την συγκεκριμένη σεζόν, η θέση του προπονητή παραχωρήθηκε στον νυν αθλητή του Κεραυνού Πέρνης, Νίκο Πανίδη, ενώ μια σεζόν μετά τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Κώστας Γενετίδης, αφού ο Νίκος Πανίδης αποφάσισε να ενταχθεί στο ρόστερ του Εθνικού Νέας Καρυάς.

 

 

Ο κ. Γενετίδης παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου Λεκάνης, περίπου, 2,5 έτη, καταφέρνοντας να οδηγήσει την ομάδα στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, την Άνοιξη του έτους, 2015. Έπειτα, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ανέλαβαν μερικοί προπονητές, μέχρι τον Σταύρο Αγαθάκη, ο οποίος υπηρετεί τον σύλλογο από το συγκεκριμένο πόστο.

Σε ό,τι αφορά τη θέση του Προέδρου, εγώ ανέλαβα, αρχικά, το συγκεκριμένο πόστο, εν συνεχεία με διαδέχτηκε ο Δημήτρης Αλευράς, ενώ, πλέον, ο σύλλογος διοικείται από τον Κώστα Γενετίδη.

 

 

Εγώ, πέρα από Πρόεδρος και παράγοντας του συλλόγου, υπήρξα ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Λεκάνης επί σειρά 15 ετών, εκδίδοντας δελτίο αθλητή το έτος, 1984… Θυμάμαι, πως η ομάδα μας συμμετείχε, τότε, σε μια σειρά Πρωταθλημάτων με αντιπάλους τα σωματεία των γειτονικών χωριών, Μακρυχώρι, Κεχρόκαμπο, κ.τ.λ,    σε αντίθεση με την σημερινή εποχή που ο Ατρόμητος Λεκάνης αντιμετωπίζει περισσότερα συγκροτήματα, τα οποία, μάλιστα, εδρεύουν μακριά από τη φυσική του  έδρα. Παρ’ όλα αυτά, μπορώ να σας πω πως δοξάζουμε τον ΘΕΟ γιατί μας δίνει δύναμη, ώστε να αναβαθμίσουμε τον σύλλογο σ’ όλα τα επίπεδα». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr