Ο Ανδρέας Τσακαλίδης στο «gipedo.eu»!

 

Η ανδρική ομάδα του Ατρομήτου Λεκάνης δε βρίσκεται, φέτος, σε υψηλή βαθμολογική θέση στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, ωστόσο τα στελέχη του εν λόγω συλλόγου εμφανίζονται περιχαρείς για τη ρότα αυτού στο αθλητικό στερέωμα.

 

 

Ενδεικτικές του παραπάνω συναισθήματος είναι οι πρόσφατες δηλώσεις του διοικητικού στελέχους του Ατρομήτου Λεκάνης, Ανδρέα Αναστασιάδη, στην ιστοσελίδα μας, αναφορικά με την πορεία και τους στόχους του αγαπημένου του σωματείου.

 

 

«Ο Ατρόμητος Λεκάνης αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της ΕΠΣ Καβάλας. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του χωριού μας διαλύθηκε στις αρχές του 00’ και συστάθηκε, ξανά, το 2012! Την Άνοιξη του έτους, 2014, η ομάδα μας προβιβάστηκε στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, υπό τις οδηγίες του κόουτς, κ. Γενετίδη, ο οποίος τελεί, πλέον, χ΄ρεη Προέδρου στο σωματείο μας!

 

 

Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα μας καθοδηγείται από τον κ. Αγαθάκη, ενώ εγώ αποτελώ μέλος της διοίκησης του σωματείου και συνάμα παίκτης της α’ ομάδας. Βασικός θεμελιωτής της προσπάθειας για την αναγέννηση του Ατρομήτου Λεκάνης είναι ο κ. Βεζυρίδης, ο οποίος πρωτοστάτησε, τότε, για τη δημιουργία του συλλόγου και τώρα υπηρετεί τον σύλλογο από τη θέση του παράγοντα αυτού.

 

 

Η ομάδα μας συγκροτείται, κυρίως, από παίκτες οι οποίοι προέρχονται από το χωριό μας, τον Κεχρόκαμπο και ένα χωριό του Νομού Δράμας. Σκοπός μας είναι η παραγωγή αξιόλογων ποδοσφαιριστών από την αθλητική μας οικογένεια, κάτι το οποίο συνέβη, παλαιότερα, με τους αθλητές, Καστανίδη και Ρίζο.

 

 

Επίσης, πολύ ευχάριστο είναι το γεγονός πως ο Ατρόμητος Λεκάνης διαθέτει, πλέον, μια αναπτυξιακή ομάδα, δείγμα της πρόθεσης μας να εξαπλωθεί ο αθλητισμός στον τόπο μας. Το γήπεδο μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έπειτα από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, ενώ κίνητρο για τη διατήρηση μας στον σύλλογο αποτελεί η αγάπη για την ομάδα και το χωριό μας». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr