Ο Στάθης Τσικρικώνης στο «gipedo.eu»!

 

Στον σχεδιασμό του Ηρακλή Μυρτοφύτου και στους στόχους της ομάδας, τη φετινή σεζόν, αναφέρθηκε, προ ημερών, μέσω της ιστοσελίδας μας ο έξοχος Αντιπρόεδρος του συλλόγου από τον Νομό Καβάλας, Στάθης Τσικρικώνης.  

«Είμαι ο Αντιπρόεδρος του ιστορικού σωματείου, Ηρακλής Μυρτοφύτου, το οποίο συστάθηκε, εκ’ νέου, το έτος, 2008, ύστερα από την παύση της λειτουργίας του το έτος, 1987.

Εγώ σε συνεργασία με 3-4 ακόμα στελέχη, αποφασίσαμε, τότε, να κινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να δημιουργηθεί, ξανά, η μοναδική ομάδα η οποία εκπροσωπεί το χωριό μας και αποτελεί γι’ εμάς τον μεγάλο μας έρωτα…

Ο αγαπημένος μας σύλλογος διέγραψε, σύντομα, τα βήματα προόδου στον ποδοσφαιρικό «χάρτη», συμμετείχε, πριν λίγα έτη, στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Καβάλας, ενώ συμμετείχε μια σεζόν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ίδιας Ένωσης!

Όλα αυτά, βέβαια, προέκυψαν κατόπιν μιας τεράστιας προσπάθειας από τα μέλη του Ηρακλή Μυρτοφύτου, τα οποία προσφέρουν ακόμα και το… αίμα τους για το καλό του συγκεκριμένου σωματείου. Ξέρετε, το χωριό μας αριθμεί, περίπου, 550 κατοίκους, οι οποίοι επιθυμούν την προοδευτική ρότα του Ηρακλή Μυρτοφύτου σ’ όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό τον λόγο, έχουμε πικραθεί από το γεγονός πως η ομάδα μας συμμετέχει, φέτος, στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Καβάλας και όχι σε ψηλότερη κατηγορία, παρότι έχει τις δυνατότητες για κάτι τέτοιο. Δε χρειάζεται, όμως, να σας αναλύσω τους λόγους που ο Ηρακλής Μυρτοφύτου υποβιβάστηκε στη Γ’ τοπική κατηγορία, γιατί θα γίνω κακός… Το μόνο που θα σας πω είναι πως στις τελευταίες αγωνιστικές της περσινής σεζόν κάποιες ομάδες μετατράπηκαν, αίφνης, σε Μπαρτσελόνα του Νομού Καβάλας, πετυχαίνοντας συνεχείς νίκες με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Τη φετινή σεζόν, όμως, η κατάσταση στην ομάδα μας είναι διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Ο Ηρακλής Μυρτοφύτου έχει εντάξει στο ρόστερ τους αξιόλογους παίκτες και ευελπιστεί στην άνοδο στη Β’ κατηγορία. Κάτι το οποίο, αν συμβεί, θα αποτελέσει την εκπλήρωση ενός μεγάλου σκοπού των κατοίκων του χωριού, αρκετοί εκ’ των οποίων έχουν την ομάδα και την σταφίδα τους ως τις δύο κυριότερες ασχολίες στη ζωής τους», λέει, αρχικά, ο κ. Τσικρικώνης, για να προσθέσει:

 

«Εμείς, ως διοικητικό συμβούλιο του Ηρακλή Μυρτοφύτου αποφασίσαμε, το περασμένο καλοκαίρι, να αναθέσουμε τα ηνία της τεχνικής ηγεσία της ανδρικής ομάδας στον κόουτς, Θοδωρή Τερζόγλου, τον οποίο εκτιμούμε, ιδιαίτερα, ελπίζοντας, παράλληλα, πως θα ταυτίσει το όνομα του με την επιστροφή του συλλόγου στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Καβάλας. Παράλληλα, η διοίκηση του σωματείου μας έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να μετατραπεί το γήπεδο του Μυρτοφύτου σ’ ένα πραγματικό στολίδι του Νομού Καβάλας. Σ’ αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα αρμόδια μέλη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παγγαίου, τα οποία μας βοήθησαν, οικονομικά, να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζαμε στο παρελθόν. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα μας στο εγγύς μέλλον». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr