Ο Θοδωρής Τερζόγλου στο «gipedo.eu»!

Η εμπειρία του στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού είναι δεδομένη, ενώ η αδιαμφισβήτητη προπονητική του αξία αποτελεί τον οδηγό για κάθε νέα του προσπάθεια.

Ο λόγος για τον έξοχο προπονητή και υπέροχο άνθρωπο, Θοδωρή Τερζόγλου, ο οποίος γυμνάζει, φέτος, τον Ηρακλή Μυρτοφύτου, θέτοντας υψηλούς στόχους για τη νέα του ομάδα. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε, πρόσφατα, με τον εν λόγω προπονητή και αυτός εξέθεσε τις απόψεις του για τη ρότα και τον σκοπό της μακεδονικής ομάδας, τη φετινή σεζόν.

«Ύστερα από την ολοκλήρωση της μονοετούς θητείας μου στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ Καβάλας, αποφάσισα να συνεχίσω την προπονητική μου καριέρα στον Ηρακλή Μυρτοφύτου. Το καλοκαίρι του έτους, 2017, αποδέχθηκα την προσφορά των στελεχών του συλλόγου από τον Νομό Καβάλας, καθώς εκτίμηα το ενδιαφέρον τους γι’ εμένα και την πρόθεση τους να λειτουργήσει η ομάδα σε σύγχρονα πρότυπα.

Το ξεκίνημα μου στον Ηρακλή Μυρτοφύτου δεν ήταν, όμως, το καλύτερο γι’ εμένα. Είναι αλήθεια πως όταν ανέλαβα το «τιμόνι» της ομάδας ο σύλλογος είχε στην κατοχή του μόνο ένα δελτίο ποδοσφαιριστή.  Παρ’ όλα αυτά, όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι απαρτίζουν τον Ηρακλή Μυρτοφύτου επισπεύσανε, άμεσα, τις διαδικασίες για την συγκρότηση του ρόστερ της α’ ομάδας με αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Περίπου δύο μήνες έπειτα από την έναρξη του Πρωταθλήματος, ο Ηρακλής Μυρτοφύτου βρίσκεται στην 4η θέση του… μαραθωνίου της Γ’ ΕΠΣ Καβάλας, έχοντας απολογισμό τέσσερις (4) νίκες και τρεις (3) ήττες σε σύνολο επτά αναμετρήσεων. Η ομάδα μας έχει ηττηθεί από τους Π.Ο. Κεραμωτής, Ατρόμητο Ακροβουνίου και Άγιο Λουκά, ενώω έχει επικρατήσει των Ελπίδων Καβάλας, Α.Σ. Παγγαίο, Φάρο Μαριών και Α.Ε Πιερέων.

 

Σκοπός μας είναι η απόκτηση των στοιχείων της ομοιογένειας και της σταθερότητας του ανδρικού μας τμήματος, με απώτερο στόχο να την άνοδο στη Β’ τοπική κατηγορία. Απ’ εκεί και πέρα, θα τολμήσω να σας πω πως ο Ηρακλής Μυρτοφύτου έχει την τύχη να διαθέτει στις τάξεις του ανθρώπους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο με ιδιαίτερο ρομαντισμό και γι’ αυτό τον λόγο είναι δυνατόν η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Δηλαδή στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας, ύστερα από μερικά έτη». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr