Ο Γιάννης Κεσικιάδης στο «gipedo.eu»!

Αποτέλεσε για τρία έτη τον απόλυτο «άρχοντα» στον προπονητικό θώκο της Δόξας Αμυγδαλεώνα και αναμφίβολα η γνώμη του για τον σύλλογο από τον Νομό Καβάλας έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο λόγος για τον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, Γιάννη Κεσικιάδη, ο οποίος μίλησε, προ ημερών, στην ιστοσελίδα μας για την προσφορά του στην πρώην ομάδα του.

«Θήτευσα στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Αμυγδαλεώνας για τρία συναπτά έτη και βίωσα πολλές ευχάριστες στιγμές στον συγκεκριμένο σύλλογο. Η ομάδα μας τερμάτιζε πάντα πάνω από την 5η θέση στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, ενώ τη μια από τις τρεις χρονιές κατέληξε στην 3η θέση της διοργάνωσης. Απ’ ένα σημείο, όμως και έπειτα θα έπρεπε να επιλέξουμε τη διαδικασία του πρωταθλητισμού ή τη διαδικασία της παραγωγής αξιόλογων παικτών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Τα στελέχη του σωματείου επιθυμούσαν, ανέκαθεν, την συνέχιση της εξέλιξης του ταλέντου των νεαρών αθλητών και γι’ αυτό τον λόγο ο πρωταθλητισμός τίθονταν σε δεύτερη μοίρα.

 

Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορώ παρά να εξάρω το έργο των στελεχών του σωματείου στον αναπτυξιακό τομέα, κάτι το οποίο φανερώνεται από την απόφαση μου να επιτρέψω στα παιδιά μου να διατηρηθούν στο ρόστερ των ομάδων ανάπτυξης του σωματείου. Συνάμα, εγώ συνεχίζω να συμμετέχω στους αγώνες της ομάδας παλαιμάχων της Δόξας Αμυγδαλεώνα, η οποία μου έχει προσφέρει αρκετές συγκινήσεις. Σε ό,τι, όμως, αφορά, την ανδρική ομάδα του εν λόγω σωματείου, θεωρώ πως ότι ήταν να δώσω το έδωσα, τα προηγούμενα έτη!». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr