Ο Γιάννης Κεσικιάδης στο «gipedo.eu»!

Τη δική του άποψη αναφορικά με τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, εξέθεσε, προ ημερών, μέσω της ιστοσελίδας μας ο έμπειρος προπονητής του σωματείου, Γιάννης Κεσικιάδης.  

«Λίγο καιρό έπειτα από τη λύση της συνεργασίας μου με τα στελέχη της Δόξας Αμυγδαλεώνας, δέχθηκα την πρόταση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, προκειμένου αν αναλάβω την τεχνική ηγεσία της συγκεριμένης ομάδας. Στόχος, τότε, των ιθυνόντων της ανδρικής ομάδας ήταν εύκολη παραμονή της στη Β’ κατηγορία, κάτι το οποίο, τελικά, επιτεύχθηκε. Το περασμένο καλοκαίρι, συζήτησα, εκ’ νέου, με τα στελέχη του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και βρέθηκε, άμεσα, η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τη φετινή σεζόν, η ομάδα μας στηρίζεται στην παρουσία αρκετών νεαρών παικτών και ορισμένων πιο έμπειρων  αθλητών, οι οποίοι μοχθούν, καθημερινά, για την πρόοδο του σωματείου. Παράλληλα, η ομάδα μας στηρίζεται στις… πλάτες μερικών αξιόπιστων παραγόντων (Καζαντζίδης, αδερφοί Ανωτίδη, Ιωάννου κ.α), οι οποίοι τιμούν, επάξια, το όνομα του ιστορικού αυτού σωματείου, το οποίο πρεσβεύει το αντίστοιχο χωριό των, περίπου, 250 κατοίκων.

 

Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα μας έχει συμμετάσχει σε επτά επίσημα ματς για τον θεσμό του Πρωταθλήματος, έχοντας απολογισμό τρεις ισοπαλίες (Α.Ο. Κάρυανη, Μακεδονικός Αμισιανών, Αστέρας Φωλιάς), δύο ήττες (Δόξα Αμυγδαλεώνα, Μ.Α. Φιλίππων), ενώ έχει κερδίσει την Ασπίδα Πολυστύλου. Εύχομαι να καταφέρει ο ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα να διατηρηθεί στο Πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, εξελίσσοντας, συνεχώς, το ταλέντο των νεαρών παικτών του». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr