Αναβλήθηκε η συνάντηση της ομάδας με τον Φάρο Μαριών!

Η οργανωτική διοικούσα επιτροπή του Ατρομήτου Ακροβουνίου δεν παρέλειψε, πριν λίγη ώρα, να ευχαριστήσει δημόσια τα μέλη της ΕΠΣ Καβάλας για την άμεση ενημέρωση σχετικά με τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα τους και τον Φάρο Μαριών, εκτός έδρας. Αναλυτικά, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που έχουν εκδώσει οι άνθρωποι του Ατρομήτου Ακροβουνίου, σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

 

«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και φίλες της Ομάδας μας.
Σήμερα ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι ανάμεσα στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ και την αντίστοιχη του Φάρου Μαρριών στο γήπεδο του Σωτήρος στη Θάσο ωστόσο λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου το παιχνίδι αναβλήθηκε.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Πρόεδρο της Ένωσης κ. Παπαδόπουλο Μιχάλη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Παρασκευά Χρήστο και το Γραμματέα της ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ κ. Χρόνη Γαιτατζή για την επικοινωνία που είχαμε από νωρίς το πρωί ώστε να αποφευχθεί η όποια ταλαιπωρία.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε εις διπλούν το Μέλος του Δ.Σ της Ένωσης και Μέλος των Μικτών ομάδων κ. Διακουμή Παναγιώτη που είχε όλη τη διάθεση από τις πρώτες πρωινές ώρες να πάει να ελέγξει το γήπεδο και να μας ενημερώσει σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της ΕΠΣ».

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr