Ο Δημήτρης Τσάκωνας στο «gipedo.eu»!

Το καλοκαίρι του έτους, 2017, σήμανε την αλλαγή σελίδας στην ιστορία του Άρη Πηγών. Ο ιστορικός σύλλογος από τον Νομό Καβάλας απαρτίζεται, πλέον, αποκλειστικά, από στελέχη τα οποία προέρχονται από την… οικογένεια του, καθοδηγείται από τον έμπειρο προπονητή, Κώστα Μπανίδη, ενώ διαγράφει την καλύτερη δυνατή ρότα της τελευταίας δεκαετίας στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Καβάλας.

Με αφορμή τις σημαντικές διαφοροποιήσεις που έχουν προκύψει στο συγκεκριμένο σωματείο, η ιστοσελίδα μας έδωσε, χθες, τον λόγο στον πάλαι ποτέ παίκτη και προπονητή του Άρη Πηγών, Δημήτρη Τσάκωνα, ο οποίος διατηρεί, φέτος, τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού στον συγκεκριμένο σύλλογο.

 

«Ύστερα από, περίπου, δύο έτη παρουσίας στον Μαίανδρο Γέροντα, αποφάσισα να επιστρέψω στην ομάδα της καρδιάς μου, Άρη Πηγών. Σ’ αυτόν εδώ τον σύλλογο έχω βιώσει τις πιο σημαντικές στιγμές της πολυετούς καριέρας μου ως αθλητής, παράγοντας και προπονητής και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να επιστρέψω στην ομάδα. Διατηρώ, πλέον, τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού στον σύλλογο και επέστρεψα σ’ αυτόν επειδή διαπίστωσα πως ο προγραμματισμός του σωματείου έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Η ομάδα μας έθεσε, φέτος, τον μεγαλόπνοο στόχο της ανόδου στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας, από το περασμένο καλοκαίρι, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που ο στόχος θεσπιζόταν στα μέσα των εκάστοτε σεζόν! Η ομάδα μας έχει ενισχυθεί με αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές (Αρσένογλου, Ναθαναηλίδης, Κλοκίδης, κ.α), ενώ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Άρης Πηγών έχει κερδίσει τους Θεαγένη Θάσου, Κεραυνό Καλλιράχης, Μαίανδρο Γέροντα, Πανιώνιο Ξεριά, Αίαντα Παναγίας, Ποσειδώνα Καβάλας και Ατρόμητο Λεκάνης, ενώ έχει ηττηθεί μόνο από τον Άρη Πρίνου, εκτός έδρας. Το Σάββατο, κερδίσαμε με σκορ, 3-1, τον Ατρόμητο Λεκάνης, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Ναθαναηλίδης (2) και Νικολόπουλος, ενώ έχουμε αποκλειστεί από τον θεσμό του Κυπέλλου, ύστερα από την ήττα μας από τον Μ.Α. Αντιφιλίππων, εκτός έδρας. Ευελπιστώ πως ο Άρης Πηγών θα καταφέρει, τελικά, φέτος, να επιστρέψει στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας, ύστερα από αρκετά έτη, αφού το σωματείο μας έχει οργανωθεί, κατάλληλα, για την υλοποίηση του συγκεκριμένου στόχου». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr