Ο Κώστας Κοντογεωργίου στο «gipedo.eu! 

Ο Άρης Πρίνου διαγράφει, φέτος, εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Καβάλας και άπαντες στις τάξεις του συγκεκριμένου σωματείου δεν μπορούν παρά να αισθάνονται ικανοποιημένοι για το δικό του καμάρι στον χώρο του αθλητισμού.

Ίδιο συναίσθημα, όμως, διακατέχει και τον έμπειρο προπονητή των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου και τέως κόουτς της ανδρικής ομάδας, Κώστα Κοντογεωργίου, κάτι το οποίο πιστοποιείται, μέσω των ακόλουθω δηλώσεων του, στην ιστοσελίδα μας, πριν μερικές ημέρες.

 

«Εγώ ανέλαβα την καθοδήγηση του ανδρικού τμήματος του Άρη Πρίνου, κατά τα διάρκεια της περσινής χρονιάς, με την ευχή να ταυτίσω το όνομα μου με αρκετές επιτυχίες με τον σύλλογο. Παρέμειναν στο «τιμόνι» της α’ ομάδας, περίπου ένα έτος, αλλά, πριν λίγο καιρό, αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση μου, λόγω μιας σειράς επισοδείων σ’ ένα ματς της ομάδας. Τότε, εγώ φοβήθηκα πως αν εμπλακώ σε τέτοια επισόδεια θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με την εργασία μου, καθώς είμαι υψηλόβαθμο στέλεχος του πυροσβεστικού σώματος. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχω εγκαταλείψει την προσπάθεια που καταβάλλω ως προπονητής των Ακαδημιών του συγκεκριμένου σωματείου. Διατηρώ τη θέση του προπονητή στις ομάδες, Κ10 και Κ14, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο πολύ μεγάλο τουρνουά που θα διοργανώσει ο Α.Ο. Ξάνθης στο γήπεδο, «Πηγάδια», του εν λόγω Νομού. Γενικότερα, ο Άρης Πρίνου είναι ένας σύλλογος από το νησί της Θάσου, ο οποίος είναι έτοιμος για πρωταθλητισμό. Μακάρι να εξελιχθεί το ταλέντο των παικτών μας στο μέλλον και να μπορέσει η ανδρική μας ομάδα να ανέλθει στην παραπάνω κατηγορία, υπό τις οδηγίες, πλέον, του Τέλμαν Παπαδόπουλου». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr