Ο Νίκος Καρακεϊσογλου στο «gipedo.eu»!

Λίγο καιρό έπειτα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Μαίανδρου Γέροντα, ο έμπειρος προπονητής, Νίκος Καρακεϊσογλου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. 

‘Ο Μαίανδρος Γέροντα κατ΄φερε, πέρσι, να διατηρηθεί στον… μαραθώνιο της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, την ύστατη ώρα. Το περασμένο καλοκαίρι, τα στελέχη του συγκεκριμένου σωματείου πρότειναν σ’ εμένα την έναρξη της συνεργασίας μας, ύστερα από την αποχώρηση του Δημήτρη Τσάκωνα από την τεχνική ηγεσία του συγκεκριμένου συλλόγου.

Εγώ κατοικώ στην περιοχή, Καρβάλη Καβάλας, ωστόσο η απόσταση από το σπίτι μου μέχρι το γήπεδο του Γέροντα δεν είναι μεγάλη. Παρ’ όλα αυτά, ο αγώνας που καταβάλλω, καθημερινά, είναι έντονος, καθώς επιθυμώ να συνδυάςω την προσωπική μου εργασία (Ασφαλιστής) με την ομάδα. Παράλληλα με τη δύση του 2017, θεωρώ πως έχω καταφέρει να πετύχω τον σκοπό μου, αφού ο Μαίανδρος Γέροντα βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε σύνολο επτά (7) αναμετρήσεων, η ομάδα μας έχει καταφέρει να πετύχει δύο νίκες, επί των Ατρόμητου Λεκάνης και ΠΑΟΚ Καβάλας, ενώ έχει υποστεί δύο εντός έδρας ήττες από τους Ολυμπιακό Καβάλας και Άρη Πηγών, με αρκετή δυσκολία. Επίσης, η ομάδα μας έχει ηττηθεί από τους Ποσειδώνα Καβάλας, Μυρμιδόνες Καβάλας και Ποντιακό Ποντολιβάδου, εκτός έδρας, ενώ την Κυριακή θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Θεαγένη Θάσου στο γήπεδο του Λιμένα.

Σκοπός μας είναι η σωτηρία της ομάδας, με σχετική άνεση, κάτι το οποίο νομίζω πως μπορεί να συμβεί. Θεωρώ πως οι πέντε ομάδες οι οποίες θα διεδκικήσουν την άνοδο στην Α’ κατηγορία είναι οι Θεαγένης Θάσου, Ολυμπιακός Καβάλας, Άρη Πρίνου, ΠΑΟΚ Καβάλας και Άρη Πηγών, ενώ οι ομάδες οι οποίες είναι επικρατέστερες να υποβιβαστούν στη Γ’ τοπική κατηγορία είναι οι Παναγία Θάσου και Ατρόμητος Λεκάνης.

 

Επίσης, πέρα από την α’ ομάδα, είμαι ευχαριστημένος για το γεγονός πως τα στελέχη του Μαίανδρου Γέροντα διαθέτουν αναπτυξιακά τμήματα, κάτι το οποίο φανερώνει την πρόθεση των ανθρώπων της διοίκησης να βοηθήσουν την ομάδα να εξελιχθεί στο μέλλον. Άλλωστε, αυτή είναι και η μέθοδος που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Μαίανδρος Γέροντα, ώστε να εμφανίζεται, συνεχώς, ισχυρός στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Η ομάδα μας θα πρέπει να στηριχτεί στην παρουσία πολλών νεαρών παικτών, οι οποίοι προέρχονται από τα χωριά, Ζαρκαδιά, Γραβούνα, Ξεριά, αλλά και από τον Νέστο Χρυσούπολης, ώστε να ισχυροποιείται, συνεχώς, στον αθλητικό χώρο».  

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr