Ο Στέλιος Κατρακυλάκης στο «gipedo.eu»!

Καλοκαίρι του 2017! Η απόφαση για την παύση της λειτουργίας της α’ ομάδας του Ηρακλή Καβάλας είναι οριστική και η επόμενη μέρα φαντάζει αβέβαιη, όπως, φυσικά, το μέλλον του ιστορικού σωματείου…

Η διοίκηση, Σπύρου Κατίρη αποχωρεί από το «κυανόλευκο στρατόπεδο», πολύς κόσμος θεωρεί πως το «λουκέτο» στην… πόρτα του σωματείου θα μείνει για αρκετό καιρό, ωστόσο η παρουσία του Παναγιώτη Αρσονιάδη είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα στην συγκεκριμένη υπόθεση.

 

 

Το ανδρικό συγκρότημα του Ηρακλή Καβάλας δεν προλαβαίνει να «αναστηθεί», ωστόσο οι ομάδες ανάπτυξης του σωματείου ζουν και ‘βασιλεύουν’ στον ποδοσφαιρικό χώρο.

Με προπονητικό ηγέτη τον Στέλιο Κατρακυλάκη και τους συνεργάτες του, ο ιστορικός σύλλογος δίνει το παρών στα Πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας και ο έμπειρος προπονητής οραματίζεται, πλέον, ένα καλύτερο μέλλον για τον σύλλογο. Τέτοιο που να ταυτίζεται με την ιστορία του Ηρακλή Καβάλας και να συνδέεται με την πρόοδο της ανδρικής ομάδας στον αθλητικό χώρο…

 

 

 

«Το περασμένο καλοκαίρι αποδέχθηκα την πρόταση του κ. Αρσονιάδη για την αλλαγή σελίδας στην ιστορία του Ηρακλή Καβάλας. Ο κ. Αρσονιάδης είναι ένας οργανωτικός και έμπειρος άνθρωπος στον χώρο του αθλητισμού, ενώ το όραμα που ανοίγεται στον Ηρακλή Καβάλας είναι μεγάλο! Ο Ηρακλής Καβάλας συμμετέχει, φέτος, στα πρωταθλήματα ανάπτυξης της ΕΠΣ Καβάλας, καθοδηγούμενος απ’ εμένα, τον Χάρη Παππά, τον Αχιλλέα Καρασαρλίδη και τον Ηλία Δερβετζή, οι οποίοι προσφέρουν τα «φώτα’ τους στους, περίπου, 100 νεαρούς ποδοσφαιριστές του σωματείου Οι προπονήσεις των ομάδων μας διεξάγονται στο «Βερούλειο» γήπεδο και στο γήπεδο της περιοχής, Περιγιάλι,  ενώ στόχο αυτών είναι η συνεχής εξέλιξη του πλούσιου ταλέντου των παικτών μας.

 

 

Η α’ ομάδα δεν συμμετέχει, φέτος, σε κάποια διοργάνωση, ενώ τη νέα σεζόν θα παρουσιαστεί στον… μαραθώνιο της Β’ ΕΠΣ Καβάλας! Θεωρώ πως η προσωρινή απόσυρση του ανδρικού τμήματος από την ενεργό δράση θα ωφελήσει τον Ηρακλή Καβάλας, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει πιο δυνατός και πιο έτοιμος για επιτυχίες, τη νέα σεζόν. Επίσης, ο σύλλογος μας συνεργάζεται με την Ακαδημίες, Ελπίδες Καβάλας, η οποία βρίσκεται υπό την… ομπρέλα του Παναγιώτη Αρσονιάδη και αποτελεί τη δεξαμενή παικτών με προορισμό τον Ηρακλή Καβάλας, τα επόμενα έτη», είπε, πρόσφατα, στην ιστοσελίδα μας ο κ. Κατρακυλάκης, αναφέροντας τον τρόπο με τον οποίο οργανώνεται ο σύλλογος επί εποχής, Παναγιώτη Αρσονιάδη. 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr