Ο Νίκος Λιόλιας στο «gipedo.eu»!

Λίγο καιρό έπειτα από την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία του Ποντιακού Ποντολιβάδου, ο έξοχος προπονητής, Νίκος Λιόλιας, μίλησε στο «gipedo.eu» για τη διετή πορεία του στο σωματείο από τον Νομό Καβάλας και τον λόγο της αποχώρησης του απ’ αυτόν.

«Το καλοκαίρι του έτους, 2015, ο Ποντιακός Ποντολιβάδου βρισκόταν σε αγωνιστική απραξία και κανείς δεν ήξερε αν θα λειτουργούσε, ξανά, ή όχι ως ποδοσφαιρικός σύλλογος. Εγώ, σε συνεργασία με την οικογένεια, Σιδηρόπουλου, καταφέραμε να κινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να επιστρέψει ο Ποντιακός Ποντολιβάδου στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Καβάλας. Τότε, θυμάμαι πως δώσαμε και τη ψυχή μας για κάτι τέτοιο και λίγο καιρό μετά καταφέραμε να πετύχουμε τον σκοπό μας. Η πρώτη σεζόν κύλησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα μας, η οποία κατόρθωσε να ανέλθει στη Β’ ΕΠΣ Καβάλας, κατακτώντας τη 2η θέση στη Γ’ κατηγορία.

 

Την περασμένη σεζόν (2016-2017), ο Ποντιακός Ποντολιβάδου συμμετείχε στον… μαραθώνιο της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, καταλαμβάνοντας την 7η θέση και εξασφαλίζοντας με άνεση την παραμονή του στην συγκεκριμένη κατηγορία. Ύστερα, όμως, από το πέρας της σεζόν, αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από τον σύλλογο, λόγω μιας σειράς διαφωνιών με τους νέους διοικούντες του σωματείου. Εμείς επιζητούσαμε την πραγματοποίηση μιας καλής πορείας στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας, ενώ αυτόί μια πορεία πρωταθλητισμού. Εμείς, πάντως, ξεκινήσαμε από το…μηδέν και οδηγήσαμε την ομάδα στον δρόμο της καταξίωσης. Τελικά, δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε με συνέπεια να βρίσκομαι, πλέον, σε αναζήτηση ομάδας, αυτό το χρονικό διάστημα. Παράλληλα, παρακολουθώ την εξέλιξη του γιου μου ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ακαδημία του Νέστου Χρυσούπολης υπό τις οδηγίες του προπονητή, Γιάννη Κασκαμπανιώτη. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Ποντιακό Ποντολιβάδου». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr