Ο Χρήστος Μαυρέας στο «gipedo.eu»!

Σ’ άλλες Πολιτείες ζουν, κατά τη διάρκεια κάθε έτους, τα μέλη της οικογένειας, Μαυρέα, γεγονός το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη δράσης στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας από το ποδοσφαιρικό σωματείο, Φίλιππος Χρυσοκάστρου… Τα αδέρφια, Χρήστος και Δημήτρης, ταξιδεύουν, συχνά, στην πανέμορφη πόλη της Δανίας, Κοπεγχάγη, προκειμένου να εργασθούν στο αντικείμενο τους (σχιστόλιθος), ενώ στο γήπεδο της ιδιαίτερης πατρίδας τους, Χρυσόκαστρο, δεν εδρεύει, πλέον, κάποιο σωματείο.

 

«Από τότε που αποφασίσαμε να μετακινηθούμε για τη χώρα της Δανίας, αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε και με τον Φίλιππο Χρυσοκάστρου! Γι’ αυτό τον λόγο, η αγαπημένη μας ομάδα διατηρήθηκε μόνο μια σεζόν στον ποδοσφαιρικό χάρτη (2014-2015) και έκτοτε αποσύρθηκε από το προσκήνιο.

 

 

Βέβαια, σημαντικός λόγος για κάτι τέτοιο αποτέλεσε και η απόφαση του πρώην προπονητή μας, Άγγελου Παλλικαρά, να διαμείνει στη χώρα της Γερμανίας, με συνέπεια να μειωθούν τα πρόσωπα τα οποία δραστηριοποιούνταν κάποτε στον σύλλογο. Εύχομαι κάποια στιγμή να συσταθεί, εκ νέου, Φίλιππος Χρυσοκάστρου, ο οποίος μας έχει χαρίσει αρκετές συγκινήσεις», ήταν, το Σάββατο το βράδυ, τα λόγια του Χρήστου Μαυρέα στο «gipedo.eu». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr