Ο Παναγιώτης Χρυσαλίδης στο «gipedo.eu»!

Η επιστροφή του Παναγιώτη Χρυσαλίδη στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου δεν έχει συνοδευτεί με θετικά αποτελέσματα για τον ιστορικό σύλλογο από τον Νομό Καβάλας! Η συγκεκριμένη ομάδα έχει συγκεντρώσει μόνο τρεις πόντους, σε σύνολο έξι αγωνιστικών, ωστόσο η ελπίδα για την παραμονή της στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας δεν έχει σβήσει, ακόμα, από τις καρδιές των στελεχών του σωματείου.

Την ίδια άποψη έχει και ο έμπειρος προπονητής του εν λόγω συλλόγου, ο οποίος μίλησε, χθες, στην ιστοσελίδα μας. «Το περασμένο καλοκαίρι, αποφάσισα να συνεργαστώ με τα στελέχη του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, προκειμένου να χτιστεί μια νέα ομάδα με όραμα για το μέλλον. Οι διοικούντες του συλλόγου δε διέθεσαν κάποιο σημαντικό χρηματικό ποσό για την οργάνωση της α’ ομάδας, με συνέπεια η στελέχη του ρόστερ του σωματείου να γίνει μόνο με ελπιδοφόρους παίκτες, οι οποίοι προέρχονται από το εφηβικό συγκρότημα του Νέστου Χρυσούπολης.

 

Η ομάδα μας έχει ηττηθεί από τους Ορφέα Ελευθερούπολης, Δόξα Θεολόγου, Μ.Α. Αντιφιλίππν, Α.Ε.Κ. Καβάλας, αλλά και Αναγέννηση Λιμεναρίων, ωστόσο ακόμα ελπίζει στην σωτηρία. Την Κυριακή, στις 15.00, θα υποδεχτούμε τον Ατρόμητο Χαλκερού, εντός έδρας, ελπίζοντας στην επίτευξη της νίκης, ώστε να αυξηθούν οι ελπίδες μας για την παραμονή στην Α’ τοπική κατηγορία. Το ευχάριστο, πάντως, στον σύλλογο μας είναι η ύπαρξη άφθονου ταλέντου από τους παίκτες του σωματείου μας, το οποίο μας γεμίζει με διάθεση να συνεχίσουμε το έργο μας». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr