Το «gipedo.eu» παρουσιάζει τον τρόπο οργάνωσης των αναπτυξιακών τμημάτων!

Η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη Ζυγού αποτελεί το «καθρέπτη» του σωματείου από τον Νομό Καβάλας, στον αθλητικό χώρο, όχι όμως και το μοναδικό εξαιρετικό προϊόν το οποίο έχουν να παρουσιάσουν τα στελέχη του μακεδονικού συλλόγου…

Πέρα, λοιπόν, από την α’ ομάδα, ο Άρης Ζυγού διαθέτει αναπτυξιακά τμήματα, τα οποία καθοδηγούνται από δύο αξιόλογους προπονητές και στεγάζονται στο γήπεδο της εν λόγω περιοχής, στο οποίο εδρεύει η ανδρική ομάδα του συλλόγου. Συγκεκριμένα, το τμήμα Κ14, το οποίο αποτελείται από παίκτες οι οποίοι γεννήθηκαν τα έτη, 2014 και 2015, βρίσκεται υπό την εποπτεία του Θοδωρή Τσάνηνου, ενώ το συγκρότημα Κ10, γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του παίκτη της α’ ομάδας, Άρη Ιακωβίδη.

Οι δύο καθηγητές Φυσικής Αγωγής προσφέρουν, καθημερινά, τα προπονηικά «φώτα» τους στους νεαρούς αθλητές του σωματείου με την ευχή, φυσικά, της προώθησης αρκετών εξ’ αυτών στην ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Ήδη, η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη Ζυγού συγκροτείται από αρκετούς γηγενείς ποδοσφαιριστές, ενώ τα αναπτυξιακά τμήματα διαπρέπουν στις εκάστοτε διοργανώσεις στις οποίες λαμβάνουν μέρος. Η Κ14 του συλλόγου έχει συγκεντρώσει τέσσερις (4) πόντους στις πρώτες δύο αγωνιστικές του αντίστοιχου… μαραθωνίου της ΕΠΣ Καβάλας, αντιμετωπίζοντας τον Α.Ο. Καβάλας (νίκη με 2-0) και τον Ορφέα Ελευθερούπολης (ισοπαλία). Το Σάββατο, στις 10.00, ο Άρης Ζυγού θα κοντραριστεί με τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, εκτός έδρας, ενώ η ομάδα, Κ10, θα συμμετάσχει, την Κυριακή το πρωί, στο φιλικό τουρνουά που διοργανώνουν τα στελέχη της Δόξας Αμυγδαλεώνα, στο γήπεδο της εν λόγω περιοχής.

 

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές χαίρουν της εκτίμησης και της απόλυτης στήριξης των στελεχών του σωματείου, προεξέχουσες τις υπέροχες κυρίες, Σοφία Σιδηροπούλου-Δημοπούλου και Κική Μαρκίδου, οι οποίες έχου ταυτίσει τις παρουσίες του με τον αγαπημένο τους σύλλογο. 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr