Ο Άγγελος Πυργιλής (αριστερά) στο «gipedo.eu»!

Η συγκομιδή των πέντε πόντων σε σύνολο έξι αναμετρήσεων για το Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Καβάλας εκτιμάται ως φτωχή από τα στελέχη του συλλόγου, ενώ η θέση αυτού στον βαθμολογικό πίνακα χαρακτηρίζεται ως πλασματική από τον αρχηγό του σωματείου, Άγγελο Πυργιλή!

«Η ομάδα μας έχει συγκεντρώσει μόνο πέντε πόντους στις πρώτες έξι αγωνιστικές του Πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Καβάλας. Παρ’ όλα αυτά, εγώ θεωρώ πως το συγκρότημα μας θα μπορούσε να είχε αποφύγει τις ήττες από τους Κεραυνό Ελευθερών και Ασπίδα Πολυστύλου, αλλά και να κερδίσει να την Ένωση Παγγαίκου Δρυάδας. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη, λόγω ατυχίας, φαινόμενο το οποίο, μάλιστα, συναντήσαμε και στον αγώνα με τον Κεραυνό Κρηνίδων δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου για 90 λεπτά, λόγω του τραυματισμού μου στο πόδι. Εύχομαι να ανακάμψει ο σύλλογος και να επιστρέψει, σύντομα, στον δρόμο των επιτυχιών».

 

Ο Άγγελος Πυργιλής πρόκειται να απουσιάσει για, περίπου, δύο μήνες από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του Άρη Ζυγού, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με τον μηνίσκο του ποδιού του. Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Τσιρονίδης, πρόκειται να αναθέσει στον γνωστό γιατρό, κ. Δημήτρη Τσίρκα, την αποθεραεία του τραυματισμού του παίκτη, προκειμένου ο αρχηγός του Άρη Ζυγού να επιστρέψει, σύντομα, σε αγωνιστική δράση. 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr