Ο Μωυσής Παπαδόπουλος στο «gipedo.eu»!

Τις δικές του θέσεις, αναφορικά με τον σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού σωματείου, εξέθεσε, προ λίγου, μέσω της ιστοσελίδας μας, ο εργατικός παράγοντας του σωματείου, Μωυσής Παπαδόπουλος.

«Εγώ δραστηριοποιούμαι πολλά χρόνια στον σύλλογο από τη θέση του ιθύνοντα. Από τον καιρό που επέστρεψα από τη Γερμανία στηρίζω την ομάδα του χωριού μου, προκειμένου να πετυχαίνει τους στόχους της στις εκάστοτε διοργανώσεις στις οποίες λαμβάνει μέρος.

 

Φέτος, το συγκρότημα μας συμμετέχει, ξανά, στον… μαραθώνιο της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, αλλά δε βρίσκεται σε υψηλή βαθμολογική θέση στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Αντίθετα, το συγκρότημα μας έχει απολέσει αρκετούς πόντους, μέχρι σήμερα, χωρίς ωστόσο να έχει χάσει όλες του τις ελπίδες για την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία. Εκτιμώ πως ο Άρης Ζυγού θα βοηθηθεί αρκετά από τον νέο του προπονητή, Σάκη Τσιρωνίδη, χωρίς όμως να έχει ως αυτοσκοπό την επιστροφή στην παραπάνω κατηγορία. Στόχος μας είναι η παρουσίαση ποιοτικού ποδοσφαίρου όπως και η συγκρότηση της ανδρικής ομάδας με όσο το δυνατόν περισσότερους γηγενείς παίκτες. Το ευχάριστο γι’ εμάς είναι πως ο σύλλογος μας στελεχώνεται από εργατικούς ιθύνοντες, προεξέχοντος του Προέδρου μας, κ. Προυσαέφ, αλλά και των υπόλοιπων ανθρώπων οι οποίοι στηρίζουν με περίσσεια διάθεση την ομάδα μας». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr