Ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Τσιρωνίδης, στο «gipedo.eu»!

Παράλληλα με την ολοκλήρωση της παρθενικής του προπόνησης ως νέος κόουτς του Άρη Ζυγού, ο Σάκης Τσιρωνίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τη νέα αρχή στην καριέρα του.

«Πριν λίγες ημέρες, αποδέχθηκα την πρόταση των ανθρώπων του Άρη Ζυγού για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών. Κάτι τέτοιο συνέβη επειδή θεώρησα πως οι παράγοντες του καβαλιώτικου σωματείου γνωρίζουν καλά το σπορ του ποδοσφαίρου. Η νέα μου ομάδα δεν έχει εισέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο Πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το «τρένο» της ανόδου έχει χαθεί… Αντίθετα, εκτιμώ πως ο Άρης Ζυγού διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διακρίνονται για την εμπειρία τους στον συγκεκριμένο χώρο, με συνέπεια να είναι ικανοί να καλύψουν τη βαθμολογική διαφορά των 10 πόντων που απέχει η ομάδα από την 1η θέση.

 

Θεωρώ πως ο Άρης Ζυγού χρειάζεται να αποκτήσει πειθαρχία ως ομάδα και αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς (15.00) με τον Α.Ο. Ελαιοχωρίου, εκτός έδρας, να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Εν όψει της συγκεκριμένης μάχης, δε θα έχω στη διάθεση μου τον μέσο, Άγγελο Πιργιλή, λόγω τραυματισμού, ωστόσο ελπίζω πως θα μπορέσω να τον αντικαταστήσω με κάποιον άλλον αξιόλογο αθλητή. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο μου και να ξέρετε πως το «ταμείο» γίνεται, πάντα, στο τέλος». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr