Το «gipedo.eu» παρουσιάζει τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Χρυσαλλίδη…

 

Ζει στην πανέμορφη πόλη της Καβάλας το δικό του αθλητικό όνειρο… Μαγεύει τα πλήθη με τις υπέροχες κινήσεις του, η ταχύτητα των οποίων θυμίζει την αντίστοιχη των παλοιριακών κυμάτων κάθε παραθαλάσιας περιοχής του εν λόγω Νομού, ενώ κοσμεί τον μακεδονικό τόπο με το ήθος και το υψηλό του μορφωτικό επίπεδο, διατηρώντας συνάμα, τον τίτλο του Μηχανολόγου Μηχανικού, ως απόφοιτος της αντίστοιχης σχολής των Τ.Ε.Ι. Καβάλας…

 

 

Είναι ένθερμος υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης, θαυμαστής του Πορτογάλου «σταρ», Κριστιάνο Ρονάλντο, γιος του εξαιρετικού προπονητή, Παναγιώτη Χρυσαλίδη, αλλά και ποιοτικός ποδοσφαιριστής αρκετών συλλόγων της ιδιαίτερης πατρίδας τους, με τους οποίους έχει γνωρίσει πλούσιες εμπειρίες ως αθλητής…

Στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Χρυσαλίδη, περί αυτού ο λόγος, δεν ενσαρκώνεται, απλά, ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, παρά ένας φέρελπις παίκτης με αναπτυγμένο το αίσθημα ης υπευθυνότητας, της σοβαρότητας και του ευ αγωνίζεσθε…

 

 

Ο, μέχρι πρότινος, μέσος του Ηρακλή Καβάλας, ο οποίος δοκιμάστηκε το 2012 στις προπονήσεις των ομάδων υποδομής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, υπό τις οδηγίες της παλιάς δόξας του «Δικεφάλου του Βορρά», Κυριάκου Αλεξανδρίδη, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, είπε «όχι» στην κλήση του υπεύθυνου του φυτώριου της Σκόντα Ξάνθης, Βασίλη Δανιήλ ένα χρόνο αργότερα, ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε το εμπόδιο για την προοδευτική του ρότα στον αθλητικό χώρο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του έτους 1994, μαθήτευσε, αρχικά, με ιδιαίτερη επιτυχία στο πλευρό του πάλαι ποτέ προπονητή των Ακαδημιών του Εθνικού Νέας Καρυάς, κ. Ζουμπουλάκη, ενώ στην συνέχεια… λάμπρυνε με την εν γένει παρουσία του τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, έχοντας ως καθοδηγητή τον πατέρα του, Παναγιώτη Χρυσαλίδη.  

 

 

Το αθλητικό ταξίδι του Αλέξανδρου συνεχίστηκε στον Α.Ο. Καβάλας, στον οποίο στάθηκε σπουδαίος «Αργοναύτης», υπό τις οδηγίες των κόουτς, Ιωαννίδη, Τσιρωνίδη και Δερβετζή, ενώ στην συνέχεια εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας, Κ20, του Α.Ο. Καβάλας, έχοντας, εκ’ νέου, ως προπονητές του κ. Δερβετζή, Τσιρωνίδη, Ιορδανίδη, Γουνελά και Ανυφαντάκη.

Οι δύο τελευταίοι, μέχρι τους επόμενους, αθλητικοί σταθμοί του Αλέξανδρου Χρυσαλλίδη, ήταν οι Ναζιανζός Νέας Καρβάλης και Ηρακλής Καβάλας, τους οποίους ο Αλέξανδρος υπηρέτησε με ευλάβεια, εισπράττοντας την επιβράβευση του κόσμου για το εξαιρετικό έργο του σ’ αυτούς.

 

 

Ένα έργο, όμως, το οποίο δεν έχει, ακόμα, ολοκληρωθεί, με τα επόμενα επεισόδια να επιφυλάσσουν σημαντικές εκπλήξεις για τον ίδιο και τους πολλούς υποστηρικτές του… Αυτούς που τον ακολουθούν σε κάθε νέα του πρόκληση και τον έχουν κατατάξει στην λίστα των προτύπων τους, έστω και αν ο Αλέξανδρος δεν έχει, ακόμα, χαρίσει στους ίδιους ούτε τις μισές συγκινήσεις απ’ όσες μπορεί να προσφέρει….

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr