Η τριπλή νίκη του Ανταγόρα!

Η ανακοίνωση των στελεχών του σωματείου!

 

Από http://www.antagoras.gr/

 


Το 3/3 κατάφερε να κάνει ο Ανταγόρας επικρατώντας της Α.Ε Κω με 0-2 στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της Β’ Κατηγορίας του Ομίλου Νήσων, πίσω από τον ΠΑΟΚ Κω με ματς λιγότερο. Οι πράσινοι του Σωτήρη Συλαιδόπουλου ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού χάνοντας μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα.

 

Πήρε το τρίποντο ο Ανταγόρας. Ο Ανταγόρας ήταν ο μεγάλος νικητής στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής για την Β κατηγορία του Ομίλου νήσων αφού επικράτησε με 3-0 της Δόξας Καρδάμαινας στο ματς που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Νέο στάδιο Ανταγόρα. Μίχας και Τσιφτσίδης (2) τα γκολ των πρασίνων.


Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Β κατηγορία του Ομίλου νήσων ο Ανταγόρας που επικράτησε με 0-2 του Ξάνθου στην Πάτμο. Λουκάς Μίχας στο 48" και Άντζελο Μέμα στο 65" τα γκολ για τους νικητές που είχαν σε καλή μέρα και το νεαρό Γιάννη Κονταντώνη ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.