Οι προσθήκες του Ανταγόρα Κω!

Η ανακοίνωση των στελεχών του σωματείου.

 

Από http://www.antagoras.gr

 


Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Κιρκούση,ο οποίος αγωνιζόταν με την ομάδα του Αντίμαχου,καθώς και του Χρήστου Ντέλιου, παίκτης μέχρι πρότινος του ΠΑΟΚ Κω. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις διοικήσεις του Αντίμαχου και του ΠΑΟΚ Κω αντίστοιχα για την συνεργασία. Γραφείο Τύπου Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κω.

Έναν ιδιαίτερα ποιοτικό ποδοσφαιριστή θα έχει και φέτος στο ρόστερ του ο Ανταγόρας αφού ο Άντζελο Μέμα μετά την περιπέτεια του στην Λετονία με την φανέλα της BJSS Rezekne επέστρεψε και πάλι στην Κω και θα φορά την πράσινη φανέλα. Η ανακοίνωση του Ανταγόρα: H ΔIOIKHΣH TOY Π.A.Σ. ANTAΓOPA KΩ ANAKOINΩNEI THN ENAPΞH THΣ ΣYNEPΓAΣIAΣ ME TON ΠOΔOΣΦAIPIΣTH MEMA ANTZEΛO, O OΠOIOΣ MEXPI ΠPOTINOΣ AΓΩNIZOTAN ΣTHN BJSS REZEKNE OMAΔA B KATHΓOPIAΣ THΣ ΛETONIAΣ. ΓPAΦEIO TYΠOY Π.Α.Σ ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΚΩ

 Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Αρβανίτη-Πέτκα,ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την ομάδα του Αντίμαχου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Αντίμαχου για την συνεργασία. Γραφείο Τύπου Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κω.