Ο Γαλαξίας Περιστερίου προοδεύει, συνεχώς, στο αθλητικό και κοινωνικό στερέωμα!

 

Οι φιλόσοφοι, οι οποίοι ακολουθούν τον Αναξαγόρα και τον Δημόκριτο έχουν πει πως «ο Γαλαξίας είναι κάποια άστρα»! Είναι, δηλαδή, μια βάση στην οποία ανήκει η Γη και το Ηλιακό Σύστημα, χαρίζοντας απεριόριστη φωτεινότητα στον κόσμο. Κάπως έτσι είναι, την σημερινή εποχή, ένας άλλος Γαλαξίας, ο οποίος «λάμπει», έντονα, στον αθλητικό και κοινωνικό χώρο, προσφέροντας μαγικές και συγκινητικές στιγμές στο κοινό του. Είναι το ποδοσφαιρικό σωματείο, το οποίο συμμετέχει, πλέον, στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Αθηνών, αριθμώντας, παράλληλα, πολλά αναπτυξιακά τμήματα στην αθλητική του οικογένεια.

 

 

Στοιχεία, τα οποία αρκούν για να γεμίσουν τους ανθρώπους του σωματείου με συναισθήματα περηφάνιας, αισιοδοξίας και χαράς, για το εξαιρετική οικοδόμημα, το οποίο έχουν δημιουργήσει, εδώ και αρκετά έτη.

Η άνοδος του ανδρικού τμήματος στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ.Α, υπό τις οδηγίες του έξοχου κόουτς, Νίκου Παπαδιώτη, την αγωνιστική περίοδο, 2019-2020, αποτελεί μια από τις πολλές επιτυχίες του συλλόγου, όχι, όμως, το επιστέγασμα των θριάμβων αυτού, ενώ η συνύπαρξη πολλών νεαρών αθλητών στο γήπεδο της Χρυσούπολης, δεν μπορεί παρά να οδηγεί όλους μας σ’ ένα σημαντικό συμπέρασμα. Πως ο «Γαλαξίας φωτίζει, διαρκώς, τον αθλητισμό»!

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr