Ο Στάθης Αλεξόπουλος μίλησε στο «gipedo.eu» για τη νέα τάξη πραγμάτων!

 

Ο ιστορικός σύλλογος, Απόλλων Περιστερίου, έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και οι υποστηρικτές του σωματείου μπορούν να ζουν μόνο με τις αναμνήσεις που τους χάρισε το σωματείο, επί σειρά ετών. Η ομάδα από την περιοχή των Δυτικών Συνοικιών εδρεύει, πλέον, μ’ άλλο όνομα σε περιοχή των Νοτίων Προαστίων, όπως ανέφερε, πρόσφατα, μέσω της ιστοσελίδας μας ο πάλαι ποτέ Πρόεδρος αυτής, Στάθης Αλεξόπουλος.

«Εγώ υπηρέτησα, επί σειρά πολλών ετών, τον Απόλλωνα Περιστερίου, προσφέροντας ό,τι καλύτερο μπορούσα για το καλό του αγαπημένου μου σωματείου, Πριν λίγα έτη, όμως, αποφάσισα να αποσυρθώ από την ενεργό δράση, λόγω ψυχικής και σωματικής κούρασης, χωρίς, μάλιστα, να με διαδεχτεί κάποιο άλλο πρόσωπο στη θέση μου.

Γι’ αυτό τον λόγο, αποφάσισα, τότε, να παραχωρήσω το σωματείο στα στελέχη του Α.Ο. Αγίου Ιεροθέου, τα οποία διατήρησαν τον σύλλογο στην κατοχή τους μέχρι το περασμένο καλοκαίρι (2020). Τότε, οι άνθρωποι του Αγίου Ιεροθέου αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον Απόλλωνα Περιστερίου σε μια ομάδα ατόμων, η οποία τον μετονόμασε σε Αστέρα Γλυφάδας. Ο Αστέρας Γλυφάδας εδρεύει στο γήπεδο της εν λόγω περιοχής και συμμετέχει, φέτος, στο Πρωτάθλημα της Γ’ Ε.Π.Σ. Αθηνών. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον νεοσύστατο σύλλογο».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr