Σύσφιξη σχέσεων και οικογενειακό κλίμα διακρίνει τον Α.Π.Ο. Ήφαιστο!
Το άκρως οικογενειακό κλίμα του Α.Π.Ο. Ηφαίστου φανερώνεται, περίτρανα, μέσα από μια σειρά από γεγονότα, τα οποία λαμβάνουν χώρα στον σύλλογο. Οι συχνές συγκεντρώσεις της ομάδας, όπως και η εκτίμηση των ανθρώπων του σωματείου σε ορισμένους παίκτες αποτελούν, αναμφίβολα, τα κατατεθέντα σήματα για του λόγου το αληθές. Ιδού, λοιπόν, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, μέσω του οποίου καταδεικνύεται το θετικό κλίμα, το οποίο επικρατεί στο σωματείο.
«Ορίστηκε η τετράδα των αρχηγών για τη νέα περίοδο από τον γενικό αρχηγό Νίκο Δεμίρη η οποία αποτελείται από τους, Γιώργος Ζαφειράτο, Γιάννης Σφίκτη, Δημήτρης Ντάτση και τον Δημήτρη Χάιδα.

 

 

Τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι εκτός από το ταλέντο τους, διακρίνονται για το ήθος και την ισχυρή τους προσωπικότητα, στοιχεία ικανά για να σηκώσουν το ειδικό βάρος και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στις υποχρεώσεις που έχει ο αρχηγός του ΗΦΑΙΣΤΟΥ.
Με αφορμή τον ορισμό των αρχηγών, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι μαζί μας από την αρχή τα υπόλοιπα παιδιά που ήρθαν αργότερα ή έρχονται ακόμα στην οικογένεια μας και συνεχίζουν μαζί μας αυτό το όμορφο ταξίδι, αλλά και τα παιδιά που αποχώρησαν από το Σύλλογο για προσωπικούς λόγους η κάτι άλλο.
Τους ευχαριστούμε ολόψυχα για τη διάθεση, την αγάπη και το πάθος που έχουν δείξει για την ομάδα μας.
Παιδιά με ταλέντο, που παραμέρισαν τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες και συντάσσονται πλήρως με τη φιλοσοφία του ΗΦΑΙΣΤΟΥ για το πως βλέπουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τη δική μας ρομαντική σκοπιά.

 

 

Χωρίς αυτή την ομάδα ανθρώπων δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και στο κοινωνικό πρόσωπο που έχει δείξει ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ όλα αυτά τα χρόνια.
Να είστε όλοι καλά και υγιείς και να ξέρετε ότι η Διοίκηση, ο κόσμος μας αλλά κυρίως η Ιστορία του ΗΦΑΙΣΤΟΥ δεν θα ξεχάσει ποτέ την προσφορά σας στο Σύλλογο.
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Ηφαίστου».
 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/fc.Hfaistos
 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr