Σημαντικές κινήσεις από τα στελέχη του Άρη Πετρούπολης!

Σε μια σειρά από εποικοδομητικές συμφωνίες έχουν προχωρήσει τα στελέχη του Άρη Πετρούπολης, αυτό το χρονικό διάστημα. Αναλυτικά, το περιεχόμενο των Δελτίων Τύπου, τα οποία έχουν εκδώσει τα μέλη του σωματείου, σχετικά με τα συγκεκριμένα γεγονότα.  

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Επέκταση συνεργασίας με Παύλο Χριστούλη

Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παύλο Χριστούλη. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος μετακινήθηκε πέρυσι στην ομάδα μας και έδειξε από την πρώτη στιγμή την αξία του σημειώνοντας σε 18 συμμετοχές 2 τέρματα. Ευχόμαστε στον Παύλο Χριστούλη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Επέκταση συνεργασίας με Ανδρέα Καραδήμα και Θοδωρή Λάπα
"Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με ακόμη δυο ποδοσφαιριστές, μετά τους Φώτη Τρακόση και Παναγιώτη Αποστόλου.

Τη φανέλα της ομάδας μας θα φορούν για ακόμη μια σεζόν ο ακραίος αμυντικός, Θοδωρής Λάπας, που βρίσκεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην ομάδα μας καθώς και ο επιθετικός Ανδρέας Καραδήμας.

Ο πρώτος άνηκε στο σύλλογο μας από το 2016 αφού είχε αποκτηθεί από τον Ωρωπό μετρώντας περισσότερες από 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη.

Ο 20χρονος Ανδρέας Καραδήμας θα παραμείνει για τρίτη χρονιά στο ρόστερ του Άρη Πετρούπολης, αγωνίζεται ως "μικρός" και εκτιμάται ότι θα βοηθήσει σημαντικά.

Ευχόμαστε στους Θοδωρή Λάππα και Ανδρέα Καραδήμα καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία".
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Επέκταση συνεργασίας με Παναγιώτη Αποστόλου
«Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Αποστόλου.
Πρόκειται για έναν εκ των αρχηγών του συλλόγου που υπερασπίζεται την εστία μας και θα βρίσκεται για ακόμη μια σεζόν στο ρόστερ της ομάδας μας.
Ευχόμαστε στον Παναγιώτη Αποστόλου καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία»
 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr