Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Σάκης Καλογερόπουλος, στο «gipedo.eu»!

 

Αισιόδοξος, δυναμικός, μα πάνω απ’ όλα έτοιμος να οδηγήσει το ανδρικό τμήμα του Διαγόρα Δρυοπιδέων στη…λεωφόρο των επιτυχιών, εμφανίζεται ο Σάκης Καλογερόπουλος! Ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής ποδοσφαίρου, με θητεία στην Αναγέννηση Πετρούπολης και στην Ιεράπολη, τα τελευταία έτη, δηλώνει, μέσω της ιστοσελίδας μας, πως το αγωνιστικό «προφίλ» της ομάδας του έχει βελτιωθεί αισθητά, στο χρονικό διάστημα στο οποίο ο ίδιος εργάζεται στο σωματείο, αλλά και πως η επόμενη μέρα διαφαίνεται λαμπρή, όπως οι φιλοδοξίες του ιδίου με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

 

 

 

«Ανέλαβα την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας του Διαγόρα Δρυοπιδέων, στην αρχή της φετινής χρονιάς (2019-2020), με την ευχή να βοηθήσω την ομάδα να διαγράψει μια θετική πορεία στο Πρωτάθλημα της Γ’ Ε.Π.Σ.Α. Περίπου 10 μήνες μετά, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω πως αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος για το γεγονός πως συνεργάζομαι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

 

 

Ο συγκεκριμένος σύλλογος, ο οποίος εδρεύει στην περιοχή του Αιγάλεω,  διαθέτει μια στιβαρή διοικούσα επιτροπή, με επικεφαλής τον Γιαννούλη Καλλίλας, ο οποίος διατηρεί, διαχρονικά, τη θέση του Προέδρου», ήταν, προ ημερών, οι πρώτες κουβέντες του κ. Σάκη Καλογερόπουλου, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια:

 

«Όταν ανέλαβα την τεχνική ηγεσία της ομάδας, οι παίκτες του Διαγόρα Δρυοπιδέων, αγωνίζονταν με διαφορετικό «στυλ» απ’ αυτό που εγώ ήθελα και θέλω να εφαρμόζω στις ομάδες τις οποίες υπηρετώ. Περίπου 10 μήνες έπειτα από την ανάληψη του »τιμονιού» της α’ ομάδας, μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως το συγκρότημα μας έχει καταφέρει να βελτιωθεί σ’ όλα τα επίπεδα, να γίνει πιο ανταγωνιστικό στο Πρωτάθλημα της Γ’ Ε.Π.Σ.Α και να ευελπιστεί σε μια πορεία πρωταθλητισμού στο νέο Πρωτάθλημα.

 

 

Βέβαια, η ανοδική πορεία του Διαγόρα Δρυοπιδέων έχει ξεκινήσει από φέτος, αφού το ανδρικό μας τμήμα λίγο έλλειψε να κερδίσει τους δύο πρωτοπόρους συλλόγους του ομίλου μας, Γαλαξία Περιστερίου και Πανιώνιο Καισααριανής, αν και στο τέλος αναδείχθηκε ισόπαλο απέναντι τους. Εν όψει, λοιπόν, της επόμενης χρονιάς, η ομάδα μας θα προετοιμαστεί με σκοπό την κατάκτηση μιας θέσης, η οποία θα την οδηγήσει στο Πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, έστω και αν θα στεγαστεί, ξανά, στο γήπεδο του Δ.Α.Κ. Αιγάλεω με την παρουσία αρκετών, ακόμα, συλλόγων.

 

 

Πέρα, όμως, απ’ αυτό το γεγονός, θα πρέπει να γνωρίζετε πως το γήπεδο με διαστάσεις 9χ9, το οποίο βρίσκεται στην οδό Εδέσσης, βρίσκεται υπό ανακατασκευή, με συνέπεια να μην μπορεί να προπονηθεί κάποια ομάδα στον συγκεκριμένο χώρο. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων θα διεκδικήσει την περαιτέρω ανάπτυξη του σ’ όλα τα επίπεδα».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr