Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Λεβέντης, στο «gipedo.eu»! 

 

 

Αν η αθλητική ζωή του γυριζόταν σε ταινία θα είχε σίγουρα τον τίτλο «Ο Λεβέντης της Αργυρούπολης», αφού στο πρόσωπο του καθρεπτίζεται η λέξη αθλούπολη στον τόπο της δικής του πόλης! Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιάννη Λεβέντη, ο οποίος αποτελεί τη ζωντανή ιστορία ενός τίμιου σωματείου το οποίο ξεχωρίζει για την ανέλιξη των Ακαδημιών του και την συνεχή και σ΄όλα τα επίπεδο πρόοδο του… Γι’ αυτά, λοιπόν, τα δύο «καυτά» ζητήματα μας μίλησε, προ ημερών, ο εν λόγω προπονητής εκθέτοντας τις προσωπικές του απόψεις με μορφή ξεχωριστή…

 

 

«Εγώ υπηρετώ τον Γ.Σ. Αργυρούπολης πολλά έτη και έχω βιώσει πολλές εμπειρίες στον συγκεκριμένο σύλλογο.

Το δυσάρεστο γεγονός για το σωματείο μας είναι η έλλειψη αρκετών επαρκών χώρων για την εκγύμναση των αθλητών μας, κάτι το οποίο επηρεάζει το έργο μας.

Δυστυχώς, ο χώρος του γηπέδου της περιοχής, ο οποίος βρίσκεται πλησίον του κολυμβητηρίου, χωρίζεται σε τρία μέρη, προκειμένου να φιλοξενήσει τις αγωνιστικές δραστηριότητες του σωματείου μας, ωστόσο εμείς προσπαθούμε να δίνουμε, συνεχώς, όραμα στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας.

Τρανό παράδειγμα του πολύτιμου έργου μας, διαχρονικά, αποτελεί, δίχως άλλο, η ένταξη του πρώην ποδοσφαιριστή μας, Αλέξη Κορυτσελίνσκι (2005, μέσος), στο ρόστερ της ομάδας Κ14 της Α.Ε.Κ. Αθηνών.

Στον συγκεκριμένο σύλλογο, ο Αλέξης καθοδηγείται από τον προπονητή, Παναγιώτη Κοτσοβό, ενώ αντίστοιχη διαδρομή μπορεί να διανύσουν ορισμένοι, ακόμα, ποδοσφαιριστές μας στο μέλλον. Άλλωστε, η φιλοσοφία του Γ.Σ. Αργυρούπολης έγκειται στην ανάδειξη του ταλέντου των νεαρών παικτών του σωματείου, αφού η έλλειψη οικονομικών πόρων δεν επιτρέπει στο σωματείο μας να προβεί στην  απόκτηση παικτών αντί κάποιου σημαντικού τιμήματος», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του κ. Λεβέντη στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

«Καλύτερη σεζόν γι’ εμάς ήταν η αγωνιστική περίοδος, 2014-2015, όταν η ανδρική μας ομάδα τερμάτισε στη 2η θέση του Πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ.Α, διεκδικώντας την άνοδο στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Επίσης, στον Γ.Σ. Αργυρούπολης προσφέρει με επιτυχία τις υπηρεσίες μου ο γιος μου, Δημήτρης Λεβέντης (επιθετικός, 29 ετών), ενώ ο σύλλογος μας έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί το ταλέντο των νεαρών παικτών, οι οποίοι διαπρέπουν σ’ άλλα σωματεία. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές, Αδαμίδης και Κοτρώτσος, αγωνίζονται, φέτος, στον Αχιλλέα Τριανδρίας, ο οποίος μετέχει στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Θεσσαλονίκης

 

Τη φετινή σεζόν, η ομάδα μας συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Αθηνών, κατακτώντας την 7η θέση, αλλά και συμμετέχοντας στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Α. Η ομάδα μας, η οποία αποκλείστηκε από την συγκεκριμένη διοργάνωση από τον Ηλυσιακό, διέγραψε, φέτος, μέτρια πορεία στο Πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας και τη νεά σεζόν θα παρουσιαστεί στην ίδια διοργάνωση για έκτη συνεχή σεζόν.

Σε ό,τι αφορά την οργάνωση των αναπτυξιακών τμημάτων μας, ο Γ.Σ. Αργυρούπολης μπορεί να αισθάνεται περήφανος για την πλειάδα παικτών οι οποίοι στελεχώνουν τα τμήματα μας, τα οποία, μάλιστα, λειτουργούν σωστά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Ο σύλλογος μας συνεργάζεται με 12 προπονητές, οι οποίοι καθοδηγούν τα 17 αναπτυξιακά μας συγκροτήματα, τα οποία αποτελούνται από παίκτες ηλικίας 4-35 ετών! Οι ομάδες μας στεγάζονται στο Δημοτικό γήπεδο Αργυρούπολης και στο 1ο γήπεδο της εν λόγω περιοχής, προκειμένου να ασκήσουν το ταλέντο τους. Πρόεδρος του σωματείου μας είναι ο κ. Δημήτρης Καλύβας, ο οποίος μοχθεί, καθημερινά, για την προοδευτική ρότα του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα με την ευχή να πετύχει τον σκοπό του».

 

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr