Τρομερές αλλαγές στον σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού σωματείου!

Στην… καρδιά του φετινού καλοκαιριού, η καρδιά των στελεχών του Α.Σ. Παπάγου έχει διαφορετικό…χτύπο, ο οποίος, όμως, ηχεί όμορφα στα αυτιά του κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο του αθλητισμού!

Τα οργανωτικά στελέχη του ιστορικού συλλόγου έχουν αποφασίσει την αλλαγή του σχεδιασμού του ανδρικού τμήματος, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου, 2017-2018, με την ελπίδα να αναπτυχθεί, σωστά, το σωματείο, το οποίο έχει χαρίσει στον κόσμο σπουδαίες συγκινήσεις.

Συγκεκριμένα, η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου των ‘Στρατηγών’, η οποία τερμάτισε, πέρσι, εντός της πρώτης εξάδας του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΑ, θα συμμετάσχει στον… μαραθώνιο της Β’ τοπικής κατηγορίας, έχοντας, μάλιστα, διαφορετικό, αλλά γνώριμο «τιμονιέρη» στην τεχνική ηγεσία της α’ ομάδας. Ο λόγος για τον Γιάννη Ντόκο, ο οποίος αντικατέστησε, πριν λίγο καιρό τον κ. Σιλεβίστα στην συγκεκριμένη θέση, επιστρέφοντας, ουσιαστικά, στην ομάδα της καρδιάς του.

Παράλληλα με τις παραπάνω εξελίξεις, το ανδρικό συγκρότημα ποδοσφαίρου του Α.Σ. Παπάγου, το οποίο διοικείται από τον υπέροχο παράγοντα, κ. Γουσέτη και τους αξιόλογους συνεργάτες του, θα συνεχίσει να εδρεύει στο γήπεδο του Χολαργού, στο οποίο στεγάστηκε, την περσινή χρονιά, μαζί με τον Άρη Χολαργού. Κάτι τέτοιο συμβαίνει επειδή το γήπεδο του Παπάγου δε διαθέτει χλοοτάπητα, γεγονός το οποίο αποτέλεσε, πρόσφατα, σημαντική αιτία στην απόφαση των μελών του συλλόγου να μην επιτρέψουν την παρουσία του ανδρικού τμήματος στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Αντίθετα με την α’ ομάδα, η οποία θα γυμνάζεται και θα αγωνίζεται στο γήπεδο του Χολαργού, τα συγκροτήματα υποδομής του Α.Σ.Παπάγου θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το ξερό γήπεδο του Παπάγου, με την ελπίδα να έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες ανακατασκευής αυτού σε, περίπου, ένα έτος από σήμερα.

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr