«Η Μπουμπουλίνα Σπετσών χρειάζεται γήπεδο»!

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Έλληνας, στο «gipedo.eu»!

 

 

Διάχυτη αγωνία ή αγάπη διαρκείας; Έντονος αναστεναγμός ή πάθος αστείρευτο γι’ έναν συμπαθή αθλητικό σύλλογο; Ό,τι και αν συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Έλληνας, καταθέτει για το εν λόγω θέμα, μέσω της ιστοσελίδας μας, τη δική του αφήγηση… Με απόλυτο θάρρος, αισιοδοξία και ιδιαίτερη ειλικρίνεια…

 

 

«Εγώ υπηρετώ τον σύλλογο από τη θέση του Προέδρου του σωματείου από το νησί των Σπετσών. Ο σύλλογος μας αντιμετωπίσει, αυτό το χρονικό διάστημα, πρόβλημα σε ό,τι αφορά την συμμετοχή του στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Αργολίδας, ενώ η ομάδα μπάσκετ δεν παρουσιάστηκε, την τελευταία σεζόν, στον… μαραθώνιο της Ε.Σ.Κ.Α.Κ. Κάτι τέτοιο συνέβη εξαιτίας μιας σειράς οικονομικών δυσκολιών, τις οποίες αντιμετώπισε, πέρσι, το σωματείο καλαθοσφαίρισης της Μπουμπουλίνας Σπετσών, η οποία συμμετείχε, επί σειρά 15 ετών, στα επίσημα Πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α.Κ.

 

 

Συγκεκριμένα, η ανδρική μας ομάδα μπάσκετ, η οποία στεγαζόταν στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου, χρειάζεται να αποκτήσει μια επαρκή στέγη για τη διεξαγωγή των προπονήσεων και των αγώνων του, κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Η Δημοτική Αρχή του νησιού καταβάλει ορισμένες προσπάθειες για κάτι τέτοιο, αλλά, ακόμα, δεν έχουν καταλήξει, ακόμα, σε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα».