«Παμμηλιακός, η νέα δύναμη στον αθλητισμό»!

Ο Πρόεδρος του σωματείου, Μιχάλης Βαμβακάρης, στο «gipedo.eu»! 

 

 

 

 

Εκεί που οι σπηλιές των πειρατών, η ομορφιά του Σαρακήνικου και το κάτεργο, χαρίζουν στο κοινό ένα τοπίο μαγευτικό, εδρεύει ένας ταπεινός αθλητικός σύλλογος με το όνομα Παμμηλιακός.. Εκεί που η θέα της σκοτεινής Θειάφας, των πέτρινων σπιτιών, των σιδερένιων γεφυρών, των γκριζόλευκων βράχων, του αρχαιολογικού χώρου και της περιοχής, Πολώνια, διαμορφώνουν το απόλυτο δέος σε κάθε άνθρωπο, υπάρχει ένας κρυμμένος θησαυρός…

 

 

Ένα σωματείο το οποίο δραστηριοποιείται στο νησί, το οποίο ξεχωρίζει για τον εκπληκτικό του φωτισμό και τον έντονο τουρισμό, αλλά και ένας σύλλογος ο οποίος διοικείται από μια ομάδα εκσυγχρονιστών… Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε, προ ημερών, με τον Πρόεδρο των ομάδων αυτών, κ. Μιχάλη Βαμβακάρη, ο οποίος μας μίλησε για τη λειτουργία του σωματείου του στον τόπο της Μήλου τον σαγηνευτικό… 

  

 

 

«Εγώ υπηρετώ, αρκετά έτη, τον Παμμηλιακό από τη θέση του Προέδρου και ευελπιστεί, διαχρονικά, να ταυτίζω το όνομα μου με την προοδευτική πορεία του συλλόγου σ’ όλα τα επίπεδα.

 

 

Ο σύλλογος μας καλλιεργεί ορισμένα σπορ στο νησί της Μήλου με κυρίαρχο, φυσικά, το άθλημα του ποδοσφαίρου στο οποίο δραστηριοποιείται με αρκετές ομάδες.

 

 

Συγκεκριμένα, ο Παμμηλιακός συμμετέχει τα αντίστοιχα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων με τμήματα, Κ16, Κ14 και Κ12, όπως και με μ’ ένα ανδρικό συγκρότημα, το οποίο, μάλιστα, κατέκτησε, προ καιρού, την 3η θέση στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Κυκλάδων. 

 

 

Οι ομάδες μας έχουν οργανωθεί κατάλληλα, τα τελευταία έτη, τιμούν, επάξια, το νησί μας σ’ όλα τα επίπεδα και ευχή όλων μας είναι η συνεχής πρόοδο τους στο αντίστοιχο στερέωμα», είπε, προ ημερών, αρχικά, ο κ. Βαμβακάρης, μέσω της ιστοσελίδας, για να προσθέσει στην συνέχεια.

 

 

 

«Παρά την κατάκτηση της 3ης θέσης από την ανδρική μας ομάδα στο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, ο Παμμηλιακός μπορεί να συμμετάσχει στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

 

 

Αυτό είναι πιθανό να συμβεί καθώς επιθυμία της διοίκησης του σωματείου είναι να δοθούν οι απαραίτητες ευκαιρίες στους αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές του σωματείου μας να δείξουν το ταλέντο τους στους αγώνες του ανδρικού Πρωταθλήματος.

 

 

Ας μη λησμονούμε, άλλωστε, πως ο Παμμηλιακός αριθμεί, περίπου, 110 ποδοσφαιριστές στα αναπτυξιακά του τμήματα, τα οποία αποτελούνται από αξιόλογους και φερέλπιδες παίκτες στους οποίους θα πρέπει να στηριχτεί η ανδρική μας ομάδα τα επόμενα έτη.

 

 

Προπονητής της ανδρικής μας ομάδας είναι ο κ. Χρήστος Καραγιαννόπουλος, ενώ οι παίκτες της α’ ομάδας, Θέμης Σάντας και Μιχάλης Ανυφαντάκης, γυμνάζουν τους ποδοσφαιριστές των υπολοίπων τμημάτων.

 

 

Στο παρελθόν, βέβαια, ο σύλλογος μας συνεργάστηκε με τους προπονητές, Καραμπετσάνη, Μάνθο και Παπαδόπουλο, οι οποίοι, όμως, δεν προσφέρουν, πλέον, τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο μας. 

 

 

Επίσης, η γυναικεία μας ομάδα προπονείται υπό τις οδηγίες της προπονήτριας, κας. Μπέτυς Καβαλιέρου, η οποία έχει ως όραμα την ανάπτυξη ομάδων θηλυκού γένους στο νησί της Μήλου.

 

 

Επιπλέον, πέρα από τον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Παμμηλιακός δραστηριοποιείται με, περίπου, 90 αθλητές-τριες στον χώρο του κλασικού αθλητισμού (στίβος), στον χώρο της καλαθοσφαίρισης με 20 αθλητές-τριες, στον χώρο της πετοσφαίρισης και στον χώρο της ποδηλασίας.

 

 

Οι ομάδες μπάσκετ και στίβου του Παμμηλιακού καθοδηγούνται από τον προπονητή, Δημήτρη Πουλάκη, αλλά και τον κόουτς, Ιάκωβο Καβαλιέρο, ενώ τα τμήμα βόλεϊ και ποδηλασίας καθοδηγούνται από τον κ. Δημήτρη Πουλάκη. Κοινός σκοπός μας είναι η περαιτέρω εξάπλωση του Παμμηλιακού στον αθλητικό χώρο, αφού ο σύλλογος μας αποτελεί, ήδη, τη νέα δύναμη στον αθλητισμό".  

 

 

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/pammiliakos1960/