Ανδριάνα, η Ελπίδα του Παναθλητικού Συκεών!

Η Ανδριάνα Ιασωνίδου στο «gipedo.eu»!

 

Ήθος, σοβαρή προσωπικότητα, πνευματική καλλιέργεια… Διάθεση, σωστή αθλητική παιδεία και οράματα για το μέλλον… Για μια από τις πιο συμπαθείς νεαρές κυρίες του χώρου μας, για μια, μόλις, 19 ετών κοπέλα, η οποία φροντίζει, καθημερινά, να κερδίζει τα προσωπικά της «στοιχήματα».

 

 

Με βασικά στηρίγματα τους γονείς της και…φάρο τη διάχυτη όρεξη να εξελίξει τον εαυτό της, η Ανδριάνα Ιασωνίδου ανεβαίνει, ολοένα, τα… σκαλιά της κοινωνικής καταξίωσης!

Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια πετυχημένη καριέρα στο μέλλον, εισπράττει, διαρκώς, πλούσιες εμπειρίες στον χώρο του αθλητισμού και της κοινωνίας, ενώ αποτελεί ένα από τα αγαπημένα κορίτσια, όχι μόνο των στελεχών της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του Παναθλητικού Συκεών, στον οποίο αγωνίζεται, φέτος, αλλά και της ελληνικής πετοσφαίρισης.

 

 

Το «gipedo.eu» εντόπισε, προ καιρού, την συμπαθέστατη, Ανδριάνα Ιασωνίδου, μοιράστηκε λίγα λεπτά συζήτησης μαζί της και σήμερα παρουσιάζει στο κοινό του τα υπέροχα λόγια της υπέροχης νεαρής κυρίας του υγιούς αθλητισμού. Αυτού, δηλαδή, που η ίδια υπηρετεί, ευλαβικά, δίνοντας, καθημερινά, τον καλύτερο της εαυτό για την ανοδική πορεία της ομάδας της.   

 

«Γεννήθηκα στις 17 Αυγούστου του έτους 1999 και από πολύ νεαρή ηλικία ασχολούμαι με το βόλεϊ, ως λίμπερο. Έχω αγωνιστεί στις ομάδες, Ελπίς Αμπελοκήπων και Παναθλητικός Συκεών, ενώ μου αρέσει το σπορ της πετοσφαίρισης επειδή διακρίνεται για το πάθος των αθλητών-τριών και τον υγιή ανταγωνισμό.

Βέβαια, η πρώτη μου ενασχόληση με τον αθλητισμό  σχετιζόταν με τον χώρο του κλασικού αθλητισμού, ωστόσο στην πορεία με κέρδισε το βόλεϊ για τους λόγους τους οποίους σας προανέφερα.

 

 

Οι γονείς μου δεν ασχολούνταν με κάποιο σπορ σε επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο ήταν αυτοί οι οποίοι με παρακίνησα να πράξω κάτι τέτοιο. Θα τολμήσω να πω πως οι γονείς μου είναι, διαχρονικά, οι υποστηρικτές μου σ’ αυτή την προσπάθεια, η οποία χαρακτηρίζεται από υγεία και άθληση!», είπε, αρχικά, η Ανδριάνα Ιασωνίδου, στην ιστοσελίδα μας για να προσθέσει στην συνέχεια: 

 

 

«Αυτή η περίοδος είναι μεταβατική για μένα. Είναι η παρθενική σεζόν που διατηρώ την ιδιότητα της φοιτήτριας των Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αφού μέχρι, πέρσι, μαθήτευσα σε Λύκειο της Θεσσαλονίκης. Επίσης, αυτό το χρονικό διάστημα περιμένω την έγκριση του «μπόνους» του 10%, λόγω των επιτυχιών μου σε Πανελλήνιους Αγώνες, προκειμένου να εισαχθώ στη Νομική Σχολή του ίδιου Πανεπιστημίου», πρόσθεσε η κα. Ιασωνίδου, για να συνεχίσει, λέγοντας:

 

 

«Ο Παναθλητικός αποτελεί γι’ εμένα μια αξιόλογη ομάδα και μια νέα πρόκληση στην αθλητική μου καριέρα.

Αν και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς , το κλίμα που βρήκα όταν ήρθα ήταν εξαιρετικά φιλικό. Οι συμπαίκτριες και ο προπονητής μου με δέχτηκαν στην ομάδα σαν να ήμουν από χρόνια εκεί. Είναι μια ομάδα με πολύ αξιόλογο αγωνιστικό επίπεδο που με την κατάλληλη προετοιμασία θα μπορέσει να φτάσει στο στόχο της.

 

 

Η πρώην ομάδα μου, Ελπίς Αμπελοκήπων, αποτελεί μια από τις πιο ένδοξες ομάδες των Δυτικών Συνοικιών, αλλά και γενικότερα της Θεσσαλονίκης.  

Μπορώ να σας πω πως η Ελπίς Αμπελοκήπων αποτελεί ορόσημο στη ζωή μου, καθώς από τον συγκεκριμένο σύλλογος ξεκίνησε το αθλητικό μου ταξίδι, το οποίο είναι, πλέον, εμπλουτισμένο με πολλές εμπειρίες. Νίκες εκδρομές φιλίες και όμορφα συναίσθημα είναι ότι μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω για αυτήν την ομάδα. Δέθηκα με όλους τους ανθρώπους της ομάδας, συμπαίκτες προπονητές και παράγοντες.

 

 

Χρωστάω πολλά στην ομάδα αφού μου έδωσε την ευκαιρία να καταξιωθώ ακόμη και σε πανελλήνιο επίπεδο. Είμαι πολύ τυχερή που ήρθα σε επαφή με τόσο καταδεκτικους και γνωστικούς ανθρώπους. Ήταν ένα μεγάλο "σχολείο" και φυσικά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να αγωνιστώ, ξανά, σ’ αυτή την ομάδα στο μέλλον.

 

 

Ξέρετε, το βόλεϊ αποτελεί για μένα μια ευχάριστη ενασχόληση. Παρ’ όλα αυτά, δεν νομίζω πως μπορώ να βασίσω την ζωή μου μόνο σε αυτό. Άλλωστε, και οι καταστάσεις στη χώρα δεν θα επέτρεπαν μια τέτοια σκέψη. Γι αυτό θα πω πως παράλληλα και με καλή θέληση όλα συνδυάζονται

Στον ελεύθερο μου χρόνο ακούω συνήθως μουσική και βλέπω ταινίες. Αρκετές φορές, όμως, προτιμώ να συναντηθώ με τους φίλους μου, καθώς εκτιμώ πως οι σωστές συναναστροφές βοηθούν στην προσπάθεια του ανθρώπου να προοδεύσει στη ζωή του».