Νέα κορίτσια, νέα όνειρα, νέος Παναθλητικός!

Σε δράση η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης!

 

Σε πλήρη δράση, με νέα πρόσωπα στο ρόστερ του, με νέες προοπτικές και με τον ίδιο κόουτς εισήλθε, εκ’ νέου, στους αγωνιστικούς χώρους η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του Παναθλητικού Συκεών.

Ο έξοχος και έμπειρος προπονητής, Στράτος Μπίλης, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα στελέχη του συλλόγου από τον Νομό Θεσσαλονίκης, ευελπιστούν, πλέον, σε μια καλή πορεία από την ομάδα τους, στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Ε.Σ.Θ, με την ευχή να πραγματωθούν οι στόχοι τους.

Αναλυτικά, το περιεχόμενο των τριών ανακοινώσεων οι οποίες έχουν εκδοθεί από τα στελέχη του σωματείου, αναφορικά με τις εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του γυναικείου συγκροτήματος.

Από https://panathlitikosvolley.wordpress.com

Ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ καλωσορίζει την Βικτώρια Νταμοτσίδου που επιστρέφει στην ομάδα.

Η Βικτώρια είναι γεννημένη το2001, αγωνίστηκε στον ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ και στο παρελθόν αλλά τον τελευταίο χρόνο απουσίαζε από την Θεσσαλονίκη.

Ευχόμαστε στην Βικτώρια υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση, με υποσχετική από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, της Αναστασίας Σκεφαλέ. Η Σκεφαλέ αγωνίζεται ωςακραία.

Καλωσορίζουμε την Αναστασία στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση, με υποσχετική από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, της Ανδριάνας Ιασωνίδου. Η Ιασωνίδου αγωνίζεται ως λίμπερο.

Καλωσορίζουμε την Ανδριάνα στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!

 

Η πρώτη συγκέντρωση παγκορασίδων, κορασίδων και γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018 θα γίνει την Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 09.00 στο γήπεδο Στρεμπενιώτη.

 

 Βαδίζει «Τοίχο Τοίχο» ο Παναθλητικός!

 

 

Για μια ακόμη χρονιά ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ και το Μεζέ Μπαρ «Τοίχο Τοίχο»στην Άνω Πόλη θα πορευτούν μαζί, συνεχίζοντας μια επιτυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε μερικά χρόνια πριν.

Καλή και επιτυχημένη χρονιά!

Σπουδαίος χορηγός στον Παναθλητικό!

 

 Ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τα «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΡΔΑΡΗ».

Τα «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΡΔΑΡΗ» που δίνουν δυναμικά το παρόν και πρωτοπορούν στο χώρο της εκπαίδευσης περισσότερο από 30 χρόνια, θα είναι ο χορηγός της ομάδας Κορασίδων Α΄για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018.

Καλωσορίζουμε τα «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΡΔΑΡΗ» στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ και ευχόμαστε να πορευτούμε μαζί για πολλά χρόνια στο δρόμο των επιτυχιών!

 

 

Ο Παναθλητικός συγχαίρει τα κορίτσια του!

 

 

 

 

 Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017, ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ γιορτάζει την εισαγωγή έξι αθλητριών του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τις:

ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΑΝΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΤΟΥΜΑΝΗ ΜΑΡΙΝΑ – ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΚΕΦΑΛΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ & ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΚΛΟΠΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ – ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΕΘΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΦ ΕΛΕΟΝΩΡΑ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Η οικογένεια του ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ συγχαίρει τις αθλήτριες και τις οικογένειές τους και εύχεται καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.

Στον ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ εργαζόμαστε ώστε τέτοιες επιτυχίες να αποτελούν πάντα παράδειγμα για τις νεότερες αθλήτριες, αφού βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας του σωματείου είναι η παράλληλη και ισοδύναμη σωματική αλλά και πνευματική ανάπτυξη.

 

Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα πανηγυρίσουμε περισσότερες παρόμοιες επιτυχίες!