Νέα κορίτσια, νέα όνειρα, νέος Παναθλητικός!

Σε δράση η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης!

 

Σε πλήρη δράση, με νέα πρόσωπα στο ρόστερ του, με νέες προοπτικές και με τον ίδιο κόουτς εισήλθε, εκ’ νέου, στους αγωνιστικούς χώρους η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του Παναθλητικού Συκεών.

Ο έξοχος και έμπειρος προπονητής, Στράτος Μπίλης, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα στελέχη του συλλόγου από τον Νομό Θεσσαλονίκης, ευελπιστούν, πλέον, σε μια καλή πορεία από την ομάδα τους, στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Ε.Σ.Θ, με την ευχή να πραγματωθούν οι στόχοι τους.

Αναλυτικά, το περιεχόμενο των τριών ανακοινώσεων οι οποίες έχουν εκδοθεί από τα στελέχη του σωματείου, αναφορικά με τις εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του γυναικείου συγκροτήματος.

Από https://panathlitikosvolley.wordpress.com

Ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ καλωσορίζει την Βικτώρια Νταμοτσίδου που επιστρέφει στην ομάδα.

Η Βικτώρια είναι γεννημένη το2001, αγωνίστηκε στον ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ και στο παρελθόν αλλά τον τελευταίο χρόνο απουσίαζε από την Θεσσαλονίκη.

Ευχόμαστε στην Βικτώρια υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση, με υποσχετική από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, της Αναστασίας Σκεφαλέ. Η Σκεφαλέ αγωνίζεται ωςακραία.

Καλωσορίζουμε την Αναστασία στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση, με υποσχετική από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, της Ανδριάνας Ιασωνίδου. Η Ιασωνίδου αγωνίζεται ως λίμπερο.

Καλωσορίζουμε την Ανδριάνα στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!

 

Η πρώτη συγκέντρωση παγκορασίδων, κορασίδων και γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018 θα γίνει την Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 09.00 στο γήπεδο Στρεμπενιώτη.