Ακράτ(τητες) στην…πίστα του Αλίμου!

Το «gipedo.eu» αναφέρεται στις δύο παίκτριες της Ακράτας οι οποίες μετακομίζουν στον Άλιμο!

 

Η εκθαμβωτική ομορφιά της Ακράτας «φωτίζει», πλέον, ένα ιστορικό σωματείο πετοσφαίρισης, το οποίο, τα τελευταία έτη, είναι γεμάτο από νιάτα! Δύο νεαρές και έξοχες βολείμπολίστριες της ομάδας από τον Νομό Αχαϊας θα ενισχύσουν με τη δική τους παρουσία τον Άλιμο στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, το οποίο πρόκειται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις του αθλητισμού στον Νομό Αττικής…

 

 

Ο λόγος για την ακραία παίκτρια, Πόπη Τρυφωνοπούλου και την κεντρική αθλήτρια, Μάρθα Σπανού, οι οποίες θα βρίσκονται υπό την καθοδήγηση του εργατικού κόουτς, κ. Τσικόγια, προκειμένου να συμβάλουν για την αναβάθμιση της ομάδας με πράξεις, όχι με λόγια….

 

 

Παράλληλα, οι δύο συγκεκριμένες βολεϊμπολίστριες θα πλαισιώσουν το έμψυχο δυναμικό της γυναικείας ομάδας από την περιοχή των Νοτίων Προαστίων, τηρώντας την παράδοση η οποία αναφέρει πως ο Άλιμος πορεύεται, διαχρονικά, με το βραβείο της στήριξης στη νέα γενιά παικτών, ελπίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο να προοδεύσει ο ελληνικός αθλητισμός!   

 

Με αφορμή, λοιπόν, την ένταξη των δύο νεαρών βολεϊμπολιστριών στο ρόστερ του συλλόγου, ο οποίος «λάνσαρε» στα…σαλόνια της Α1 Εθνικής κατηγορίας, την σεζόν 2012-2013, το «gipedo.eu» θυμίζει στο κοινό του τα «προφίλ» των Πόπη Τρυφωνοπούλου και Μάρθας Σπανού, μέσω των δύο ακόλουθων «λινκ».

 

http://www.gipedo.eu/index.php/module-styles/v-ethniki-gynaikon/1768-i-psyxi-tis-akratas-i-zoi-tou-derveniou

 

http://www.gipedo.eu/index.php/module-styles/v-ethniki-gynaikon/a-o-akrata/2341-ccc