Ιδού η «ψυχή» της Ακράτας!

Το «gipedo.eu» παρουσιάζει τη βολεϊμπολίστρια, Πόπη Τρυφωνοπούλου!

 

Αν η ρήση, «αγάπη για το βόλεϊ» έχει πολλούς αποδέκτες, τότε, σίγουρα, η Πόπη Τρυφωνοπούλου, είναι ένας εξ’ αυτών! Η μόλις 22 ετών αθλήτρια και προπονήτρια, η οποία γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου του έτους, 1995, έχει δοθεί, αποκλειστικά στο αγαπημένο της σπορ, έχει θυσιάσει για χάρη του πολλές από τις ώρες της ζωής της και περιμένει, πλέον, την πραγμάτων των δικών της ονείρων.

 

Η Πόπη, η οποία φοιτεί στο τέταρτο έτος της πανεπιστημιακής σχολής των ΤΕΦΑΑ Αθηνών έχει αφιερωθεί στο άθλημα της πετοσφαίρισης από την ηλικία των εννέα ετών, έχοντας διδαχθεί πολλά μυστικά του βόλεϊ και έχοντας πολλές αθλητικές παραστάσεις.

 

 

Με το πέρασμα των χρόνων, όμως, η Πόπη κέρδισε πλούσιες εμπειρίες, βίωσε, έντονα, τη χαρά του αθλήματος και κατάφερε να σταδιοδρομήσει, επαρκώς, στον χώρο, είτε ως παίκτρια, είτε ως προπονήτρια.

 

 

 

 

Η Πόπη, η οποία συνεχίζει να συνεργάζεται με την έμπειρη προπονήτρια, κα. Γιαλκέτση, εξετάζει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στις αγωνιστικές δραστηριότητες κάποιας ομάδας ως αθλήτρια. Η Πόπη Τρυφωνοπούλου, η οποία υπήρξε μέλος του κλιμακίου της Εθνικής μας ομάδας το 2010, έχοντας ως προπονητές τους Καρολίνα Μπαρζούκα και Σταύρο Γεράνιο, είναι πιθανό να αγωνιστεί στην Αγία Παρασκευή, τη νέα χρονιά, εφόσον, βέβαια, καταλήξουν, θετικά, οι επαφές της με τα στελέχη του ιστορικού συλλόγου. Όπως, άλλωστε, συνέβη, πριν μερικά έτη, όταν η Πόπη πρόσφερε τις υπηρεσίες της στον Γ.Σ. Ηλιούπολης και όπως συνέβη, φέτος, που η ίδια αγωνίστηκε στην Ακράτα.