«Η Δραπετσώνα προσφέρει δύναμη στη νεολαία»!

Ο προπονητής πετοσφαίρισης, Αναστάσιος Καλόβολος, στο «gipedo.eu»!

 

Μια χρονιά γεμάτη με την «αύρα», η οποία πηγάζει από το νεανικό «προφίλ» της ιστορικής ομάδας, μια σεζόν στο πλευρό μιας εξελίξιμης γενιάς βολεϊμπολιστριών, ένα αγωνιστικό έτος, στο οποίο ο ίδιος και τα στελέχη της διοίκησης έδωσαν μεγάλη βάση στου σωματείο το…αύριο. Στο μέλλον του Δ.Α.Σ Δραπετσώνας, το οποίο μπορεί να προδιαγραφεί ως «χρυσό», αν ο έμπειρος και χαρισματικός προπονητής, Αναστάσιος Καλόβολος, συνεχίσει να λειτουργεί απτόητος για το καλό του συλλόγου, με την ευχή να χαρίσει στο κοινό του Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας άφθονες συγκινήσεις στις πολλαπλές, όπως προδιαγράφονται, επίσημες αναμετρήσεις.

 

 

Κάτι το οποίο βρίσκει σύμφωνο και τον ίδιο τον κόουτς της ομάδας, αν κρίνει κάποιος από τα παρακάτω λόγια του, τα οποία είναι άκρως σημαντικά, αλλά όχι…μεγάλα!

 

 

 

 

«Το καλοκαίρι του έτους 2019, ανέλαβα την τεχνική ηγεσία ορισμένων τμημάτων πετοσφαίρισης του Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας, αντικαθιστώντας την κα. Όλγα Χατζηδημητρίου, η οποία εργαζόταν, μέχρι τότε, στον σύλλογο. Η ομάδα μας συμμετείχε, την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, αποτελούμενη από πολλές νεαρές παίκτριες και έχοντας μερικές βολεϊμπολίστριες εκτός αγωνιστικής δράσης. Συνεπώς, η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του Δ.Α.Σ Δραπετσώνας τερμάτισε στον… βυθό του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Εθνικής, χωρίς, όμως, να γνωρίσει την πτώση στην παρακάτω κατηγορία.

 

 

Αυτό συνέβη διότι τα αρμόδια όργανα προχώρησαν, προ καιρού, στην αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος, λόγω της γνωστής πανδημίας, με συνέπεια η ομάδα μας να καταστρώνει τα πλάνα της για την παρουσία της στη διοργάνωση της Β’ Εθνικής, εν όψει της επόμενης χρονιάς», ήταν, προ καιρού, τα πρώτα λόγια του κ. Αναστάσιου Καλόβολου, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

«Πριν λίγο καιρό, αποφάσισα να ανανεώσω την συνεργασία μου με τα στελέχη του Δ.Α.Σ Δραπετσώνας, ευελπιστώντας να συμβάλω τα μέγιστα για την ανάπτυξη του συλλόγου στον αγωνιστικό τομέα! Ο Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας διαθέτει πολλές νεαρές και ελπιδοφόρες αθλήτριες, οι οποίες αποτελούν το μέλλον του σωματείου και ευχή, φυσικά, όλων μας είναι η ορθή καλλιέργεια του ταλέντου τους, προκειμένου να στηρίξουν, στο μέλλον, επάξια, την ελληνική πετοσφαίριση.

 

 

Σε ό,τι αφορά τον στόχο της γυναικείας μας ομάδας, ο Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας ευελπιστεί να χαρίσει πλούσιο θέαμα στο κοινό του, την επόμενη σεζόν, όπως και να κερδίσει μια ικανοποιητική θέση στο προσεχές Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Κάτι το οποίο θα μπορούσε να συμβεί, την περασμένη σεζόν, εφόσον, βέβαια, η ομάδα μας δεν αντιμετώπιζε ορισμένες απουσίες παικτριών για διάφορους λόγους.