«Ο Ερμής Αγυάς διδάσκει σωστό αθλητισμό»!

Ο προπονητής της ομάδας πετοσφαίρισης, Μάκης Τσιγοριάννης, στο "gipedo.eu"!

 

 

 

Στην πόλη, στην οποία η ορθή ανάπτυξη του κάθε «σπορ» αποτελεί, διαχρονικά, ένα παραδοσιακό φαινόμενο, υπάρχουν σωματεία, τα οποία φροντίζουν, διαρκώς, να τηρούν, επάξια, τον συγκεκριμένο κανόνα. Είναι αυτοί οι σύλλογοι, οι οποίοι με κίνητρο το πάθος τους για κάποιο άθλημα, διατηρούν τη μερίδα του «λέοντος» στον «κάμπο», με συνέπεια να ξεχωρίζουν με τη δική τους μαγεία στον Νομό Θεσσαλίας!

 

 

Εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα δε θα μπορούσε να αποτελέσει ο Ερμής Αγυάς, ο οποίος διαγράφει, συνεχώς, προοδευτικά βήματα, έχοντας στις τάξεις του σπουδαίους ανθρώπους, αλλά και έναν καθοδηγητή, όπως είναι ο Χρυσόστομος Τσιρογιάννης. Ο κόουτς, δηλαδή, ο οποίος γυμνάζει τις ομάδες ανάπτυξης του εν λόγω συλλόγου, αλλά και το γυναικείο τμήμα του Ερμή Αγυάς, το οποίο μετέχει, τα τελευταία έτη, στον… μαραθώνιο της Ε.Σ.Π.Ε.Κ.Ε.Λ, με στόχο αναπτύσσεται, όπως, οι μεγάλοι σύλλογοι του Νομού, ή να πράττει κάτι παρεμφερές! Με αφορμή, λοιπόν, το συγκεκριμένο γεγονός, το «gipedo.eu» παρέθεσε, προ ημερών, τον λόγο στον κ. Χρυσόστομο Τσιρογιάννη, ο οποίος  μας μίλησε για το εξελίξιμο σύλλογο με τον οποίο συνεργάζεται, τα τελευταία έτη.

 

 

 

«Το σπορ του γυναικείου βόλεϊ έχει υποβαθμιστεί, λόγω της επιρροής των γονέων στα παιδιά τους, τα οποία τα αποτρέπουν από την ενασχόληση τους με το συγκεκριμένο άθλημα. Ενδεικτικό παράδειγμα αυτού αποτελεί η μείωση των ομάδων της Ε.Σ.Π.Ε.Κ.Ε.Λ, τα τελευταία χρόνια, κάτι το οποίο δεν μπορεί παρά να έχει προβληματίσει τους λάτρεις του εν λόγω σπορ», είπε, προ ημερών, ο κ. Μάκης Τσιρογιάννης, στην ιστοσελίδα μας για να προσθέσει στην συνέχεια.

«Εγώ προπονώ, τα τελευταία χρόνια, τον Ερμή Αγυάς, ο οποίος συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Ε.Σ.Π.Ε.Κ.Ε.Λ. Ο ιστορικός μας σύλλογος εισήλθε, παλαιότερα, στον χώρο του αθλητισμού με σύλλογο κλασικού αθλητισμού, ο οποίος, όμως, έχει παύσει να λειτουργεί! Το ίδιο έχει συμβεί και με το σωματείο καλαθοσφαίρισης, το οποίο έχει δώσει το Α.Φ.Μ του στην ομάδα της Λάρισας, η οποία μετέχει στον…. μαραθώνιο της «Basket League», έχοντας ως βασικό οικονομικό επενδυτή τον κ. Ριζούλη», πρόσθεσε, ακολούθως, ο κ. Τσιρογιάννης, για να αναφερθεί στην συνέχεια στη ρότα της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης τη φετινή σεζόν.

 

 

«Ο Ερμής Αγυάς τερμάτισε, φέτος, στην 1η θέση στον όμιλο της, με συνέπεια να κοντραριστεί με τον Κύνο Λιβανατών, ελπίζοντας στην άνοδο στον… μαραθώνιο της Α’ Ε.Σ.Π.Ε.Κ.Ε.Λ.  Ωστόσο, η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του σωματείου μας ηττήθηκε, προ καιρού, με 3-0 σετ από τον αντίπαλο του, εντός έδρας, με συνέπεια να έχει, ήδη, διατηρηθεί στη Β’ τοπική κατηγορία. Πρόεδρος του σωματείου πετοσφαίρισης του σωματείου μας είναι ο κ. Καρνάβας, ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του συλλόγου, επιδιώκει τη διαρκή αναβάθμιση του Ερμή Αγυάς σ’ όλα τα επίπεδα. Σε ό,τι αφορά την οργάνωση του σωματείου μας, τα αναπτυξιακά μας τμήματα, συνεχώς, αναπτύσσονται με ικανοποιητικό ρυθμό. Αυτό το γεγονός είναι φανερό από το ότι ο αριθμός των νεαρών κοριτσιών, τα οποία επανδρώνουν το σωματείου μας, έχει αγγίξει το 55, σε αντίθεση με τα 18 κορίτσια, τα οποία συνάντησαν όταν ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του Ερμή Αγυάς.

 

 

Όσον αφορά, την οργάνωση του γυναικείου τμήματος, σκοπός μας είναι η επάνδρωση του ρόστερ της ομάδας με παίκτριες, οι οποίες κατάγονται από την πόλη της Λάρισας. Γι’ αυτό τον λόγο, στο έμψυχο δυναμικό του Ερμή Αγυάς ανήκει η Ελευθερία Οικονομίδου, η Αγλαϊα Παραφέστα, η Αντιγόνη Ανδρεάδη, η Μαρία Ατέση, η Σένια Κασίδα, η Ελήνη Αγορίτσα, η Εβελίνα Δρόσου, η Μαρία Βελιζόνα, η Γεωργία Μπαρούτζα, αλλά και άλλες παίκτριες. Επιπλέον, εν όψει της επόμενης χρονιάς, επιδίωξη μας είναι η σωστή άθληση των παικτριών μας, οι οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τον αθλητισμό ως μια διέξοδο από τις πολλές υποχρεώσεις τους», ήταν τα επόμενα λόγια του κ. Τσιρογιάννη στην ιστοσελίδα μας.