«Παράσταση» ονείρων από τον Κρόνο Αγίων Αναργύρων!

Το «gipedo.eu» παρουσιάζει την εκδήλωση του συλλόγου πετοσφαίρισης!

 

Το μεγαλείο του Κρόνου συνάντησε τη «λάμψη» του κόσμου και η αίθουσα των καπή της περιοχής των Αγίων Αναργύρων μετατράπηκε σε…θέατρο των ονείρων! Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής δεν έμοιαζε, τελικά, με την απλή καθημερινότητα, αλλά με το πρόγευμα μιας αθλητικής λαμπρότητας, η οποία συνοδεύεται με μια σπουδαία σταδιοδρομία στο σπορ το οποίο κρύβει μέσα του τη δική του ξεχωριστή μαγεία…

Η διοίκηση, Δημήτρη Παρασκευόπουλου και Σία φρόντισαν για τη διοργάνωση της καλύτερης δυνατής εκδήλωσης, μοχθώντας γι’ αυτό με ιδιαίτερη μανία, ενώ η έκφραση στα πρόσωπα του κοινού το οποίο παρέστη στην υπέροχη αυτή γιορτή πιστοποίησε, εν τέλει, πως πρόκειται για μια βραδιά εντυπωσιακή… Η εικόνα των χαριτωμένων νεαρών κοριτσιών και μεγαλύτερων κυρίων καταδείκνυαν πως ο Κρόνος είναι, πλέον, ένας αθλητικός γόης, ο οποίος ξέρει να τιμά τους «ήρωες» του χώρου, όπως ο κ. Σκουτελάκος, ο κ. Κρέτσης και η κα. Πολυζώη!

 

 

 

 

Το κυριακάτικο αυτό υπέροχο βράδυ δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί δίχως την παρουσία και την ομιλία του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, κ. Σαράντη, ενώ ο «μπουφές» με τα πλούσια εδέσματα αποτέλεσαν τον καλύτερο επίλογο σε τέτοιου είδους απογεύματα… Όλα, λοιπόν, στην αίθουσα των καπή των Αγίων Αναργύρων συνέθεταν μια λαμπρή γιορτή στον τόπο των λαφύρων, γι’ αυτό, άλλωστε, το «gipedo.eu» ήταν παρών στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, επιβραβεύοντας τον Κρόνο Αγίων Αναργύρων στην «παράσταση» των δικών του…απείρων ονείρων…..

 

Περισσότερες φωτογραφίες μπορεί να δει κάποιος μέσω του ακόλουθου "λινκ"

 

https://drive.google.com/drive/folders/1s-HhZXULXqDCU5BaGCIrmc7bC2FipI_b