«Ο Α.Ο.Χρυσούπολης εξαπλώνεται στην πόλη»!

Ο Θρασύβουλος Αμπελακιώτης στο «gipedo.eu»!

 

Στη φιλοσοφία του Α.Ο. Χρυσούπολης στον χώρο του αθλητισμού αναφέρθηκε, προ καιρού, το διοικητικό στέλεχος του ιστορικού σωματείου, Θρασύβουλος Αμπελακιώτης, μέσω των δηλώσεων στις οποίες προέβη στην ιστοσελιδα μας…

 

«Ο Α.Ο. Χρυσούπολης αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά αθλητικά σωματεία στον Νομό Καβάλας. Ο σύλλογος μας διακρίνεται για τις επιτυχίες του στα σπορ του βόλεϊ, του μπάσκετ, του στίβου και του τενις, ωστόσο οι βλέψεις μας δεν περιορίζονται μόνο σ’ αυτά τα αθλήματα.

 

 

Μπορεί η πλειάδα παικτών-τριών, η οποία στελεχώνει τα ρόστερ όλων των τμημάτων μας να μας δημιουργεί το συναίσθημα της περηφάνιας, είμαστε, όμως, αποφασισμένοι να κινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για την περαιτέρω εξάπλωση του Α.Ο. Χρυσούπολης. Ο σύλλογος μας είναι πιθανό να εκπροσωπηθεί και από ποδηλατική ομάδα, σε λίγο καιρό,  ενώ σκοπός μας είναι η στήριξη του αγαπημένου μας σωματείου σε γηγενείς, κυρίως, αθλητές-τριες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για το γεγονός πως ο Α.Ο. Χρυσούπολης λειτουργεί κάτω από υγιείς αθλητικές βάσεις και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο σωματείο μας στο μέλλον».