Απόλλων Σμύρνης: Τέλος εποχής!

Ο Παύλος Μαναριωτης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα πετοσφαίρισης!

Ο εξαιρετικός προπονητής πετοσφαίρισης, Παύλος Μαναριώτης, αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του γυναικείου συγκροτήματος βόλεϊ, Απόλλων Σμύρνης.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος ταύτισε, την τελευταία τριετία το όνομα του, με την άνοδο της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής από το αντίστοιχο της Γ’ ΕΣΠΑΑΑ, έλυσε, προ ημερών, την συνεργασία του με τα στελέχη του σωματείου, κάτι το οποίο πιστοποιείται, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΑΝΑΡΙΩΤΗ

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει τη συναινετική διακοπή της συνεργασίας του Συλλόγου με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης Παύλο Μαναριώτη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη προσφορά του και στον οποίο εύχεται ό,τι καλύτερο στην προσωπική, οικογενειακή και αθλητική του ζωή.

Ο Παύλος Μαναριώτης συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει γνωρίσει το γυναικείο βόλεϊ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μέχρι σήμερα, ενώ το ήθος, η εργατικότητα και η εν γένει συμπεριφορά του προς όλους, χωρίς εξαίρεση, υπήρξαν αντάξιες του ήθους και της ιστορίας του Συλλόγου, τον οποίο επί τρία χρόνια πιστά και σεμνά υπηρέτησε.

Η πόρτα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα παραμένει πάντοτε ανοιχτή σε ανθρώπους όπως ο Παύλος Μαναριώτης.

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ