Ηρακλής με "χρυσάφι" 22 "καρατίων"!

Το "gipedo.eu" παρουσιάζει το προφίλ τη, Κατερίνας Γαβριηλίδου!

 

Φθινόπωρο του 2014! Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ναύαρχο Βότση και τον Δ.Α.Σ Ωραιοκάστρου δεν ολοκληρώνεται, με συνέπεια τα μέλη των δύο ομάδων να αισθανθούν στο αίμα τους την πικρία της απώλειας χρόνου από τη ζωή τους δίχως αιτία! Πιο πικραμένη, όμως, όλων, δεν είναι άλλη από την εξαιρετική πασαδόρο του σωματείου από την περιοχή του Ωραιοκάστρου, Κατερίνα Γαβριηλίδου, η οποία, λίγα λεπτά νωρίτερα, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο πόδι, γεγονός το οποίο αποτέλεσε τη ματαίωση του ματς προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Λίγες ημέρες μετά, τα πρώτα ιατρικά αποτελέσματα δεν στεναχωρούν μόνο την ίδια, αλλά και όλους τους ανθρώπους του ελληνικού βόλεϊ, οι οποίοι διαπιστώουν πως η έξοχη αθλήτρια δε θα χαρίσει, φέτος, σ' αυτούς μερικά από τα αθλητικά της προσόντα! Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, πλαγίου συνδέσμου, πρόβλημα στον χόνδρο, αλλά και ρήξη μηνίσκου, συνθέτουν το 'παζλ" της ιατρικής γνωμάτευσης, ύστερα από τον έλεγχο στο πόδι της Κατερίνας, με συνέπεια η ίδια να αναγκάζεται να συμβιβαστεί με την ιδέα πως, φέτος, θα υποδυθεί τον ρόλο του θεατή και όχι αυτόν του πρωταγωνιστή στις δραστηριότητες του συλλόγου.  

 

Μάρτιος του έτους, 2015! Η άτυχη, Κατερίνα Γαβριηλίδου ξεκίνησε να γυμνάζεται, ατομικά, στο παρκέ του γυμναστηρίου της περιοχής, Ωραιόκαστρο, ενώ ακολούθησε, εν συνεχεία, πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες και αισθάνεται, ευτυχισμένη, για την πορεία της αποθεραπείας της, έπειτα από τη χερουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την 1η Οκτωμβρίου στο Διαβαλκανικό Κέντρο από τον, κ. Μακρή!

Η Κατερίνα, η οποία εντάχθηκε, το καλοκαίρι του έτους 2014, στο ρόστερ του Δ.Α.Σ Ωραιοκάστρου, από τον Ατρόμητο Τριαδίου, έχασε, τότε, πολύτιμο… έδαφος στην προσπάθεια της να εξελιχθεί στον χώρο τα πετοσφαίρισης.

 

Παρ' όλα αυτά, η γεννηθείσα στις 4 Φεβρουαρίου του έτους, 1995, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ατρόμητο Τριαδίου και είχε ενδιάμεσο "σταθμο" τον ΠΑΟΚ μέχρι να ρίξει 'άγκυρα' στο Ωραιόκαστρο, εμφανίστηκε, τότε, αισιόδοξη πως θα έβρισκε, άμεσα, τη νέα της "στέγη" και θα πρόσφερε στο αγαπημένο της κοινό υπέροχες αθλητικές παραστάσεις!

Μέχρι τότε, η αθλήτρια, η οποία αναλώθηκε στα παιδικά χρόνια με τα σπορ του μπάσκετ, του τένις και της ενόργανης γυμναστικής, ασχολήθηκε, αποκλειστικά, με την ειδικότητα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, την οποία σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της πόλης, Λάρισα, πριν λίγα έτη.

 

 

Την τελευταία διετία, όμως, όλα τα δεδομένα τα οποία αφορούν την αθλητική ζωή της Κατερίνας είναι διαφορετικά… Η 22χρονη πασαδόρος, προσφέρει, πλέον, με επιτυχία τις υπηρεσίες στον ιστορικό σύλλογο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και ευελπιστεί να ταυτίσει την παρουσία της στον "Γηραιό" με μια καλή πορεία με τον εν λόγω σύλλογο… Τέτοια, η οποία να ταιριάζει 'γάντι' με τις δυνατότητες της, οι οποίες είναι μεγάλες…