Η Ακράτα προσφέρει «λάμψη» στο μέλλον!

Το "gipedo.eu" παρουσιάζει τη νέα...σελίδα που ανοίγεται στον σύλλογο!

Η φυσική ομορφιά της Ακράτας συναντά την αυθεντική γοητεία του ομώνυμου αθλητικού σωματείου της εν λόγω περιοχής! Τα συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας των στελεχών του συλλόγου συνδέονται, άμεσα, με την σωστή οργάνωση του Α.Ο. Ακράτα σ’ όλα τα επίπεδα, ενώ η αλλαγή πλεύσης στο σωματείο, έπειτα από τις αρχαιρεσίες σ’ αυτό, φανερώνει το όραμα των νέων μελών των τμημάτων στον χώρο του αθλητισμού.

 

 

Η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης έχει, ήδη, αναβαθμιστεί με την παρουσία αξιόλογων στελεχών, οι ομάδες ανάπτυξης του Α.Ο. Ακράτα εκσυγχρονίζονται, συνεχώς, ενώ το ιστορικό γυναικείο συγκρότημα πετοσφαίρισης εμπλουτίζεται, διαρκώς, με ποιοτικές παίκτριες, ευελπιστώντας να ανέλθει στη Β’ Εθνική κατηγορία, τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο νέος διοικητικός ηγέτης του Α.Ο. Ακράτα, Προκόπης Σταυρόπουλος, έχει αναθέσει στη ζωντανή ιστορία του σωματείου πετοσφαίρισης, Πένυ Γιαλκέτση, την εποπτεία της γυναικείας ομάδας, ενώ η ίδια σε συνεργασία με την ελπιδοφόρα βολεϊμπολίστρια, Πόπη Τρυφωνοπούλου, οργανώνουν, επιτυχώς, τα συγκροτήματος ανάπτυξης του σωματείου.

 

 

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Α.Ο. Ακράτα προετοιμάζεται, αυτό το χρονικό διάστημα, για την συμμετοχή τους στις νέες διοργανώσεις της Α’ Ε.Σ.Π.Ε.Π, ενώ στο ρόστερ του έχει προστεθεί η πρώην κεντρική βολείμπολίστρια του Α.Π.Σ. Πήγασου, Μάρθα Σπανού, το δελτίο της οποίας ανήκει στον Α.Ο. Ακράτα, αλλά και η 18χρονη κεντρική, Ιωάννα Σακελλαρίου, η οποία προέρχεται από το φυτώριο του σωματείου.

 

 

Επιπλέον, η προπονήτρια, Πένυ Γιαλκέτση, θα καλυψει, για μια ακόμα σεζόν, τη θέση της πασαδόρου στον σύλλογο της καρδιάς της, στον οποίο έχουν, ήδη, ενταχθεί οι αθλήτριες, Αργυρούλα Καζνέτση (ακραία), από την Πάτρα και  Ράνια Παπαχριστοπούλου (διαγώνια), από την πόλη της Λάρισας. Επίσης, στο ρόστερ της ομάδας έχει, ήδη, παραμείνει η λίμπερο, Σωτηρία Μηνά,  η οποία θα βοηθήσει τον Α.Ο.Ακράτας να πετύχει τους στόχους του, με αφετηρία τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό.

 

 

 

Το κλίμα στις τάξεις του Α.Ο. Ακράτα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, εν όψει της επόμενης χρονιάς, ενώ η προσέλευση του κοινού στις δραστηριότητες του συλλόγου είναι αρκετά σημαντική, δείγμα της αγάπης του για τον σύλλογο και της πρόθεσης του να τον στηρίξει στο έπακρο!