Η χορεύτρια του Ηρακλή Θεσσαλονίκης!

Το «gipedo.eu» παρουσιάζει τη βολεϊμπολίστρια, Άννα Δάρδα!

Χορός,  «Ταεκ-Βοντό», «μακιγιάζ», βόλεϊ! Θεσσαλονίκη, Ηρακλής, αισθητική, καλό σερβίς και τέλειο σέρβις… Όλα αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν την νεαρή, ελπιδοφόρα και εξαιρετική βολεϊμπολίστρια του «Γηραιού», Άννα Δάρδα, η οποία αποτελεί το «χρυσό» μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

Η 20χρονη κεντρική των «κυανόλευκων» αναδύθηκε στον χώρο του αθλητισμού, πριν, περίπου, οχτώ έτη, εντάχθηκε, εξ’ αρχής, στο ρόστερ των ομάδων υποδομής του «Γηραιού» και από τότε μέχρι σήμερα φροντίζει να δικαιώνει, συνεχώς, τις αισιόδοξες προβλέψεις των ειδικών για την προοδευτική εξέλιξη στην καριέρα της… Η αδερφή του γνωστού γυμναστή της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης του Άρη Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρου Δάρδα, ζει το δικό της όνειρο με την «κυανόλευκη οικογένεια», χορεύει, έξοχα, εντός και εκτός των παρκέ, ενώ με την παρουσία της στο φιλέ εντυπωσιάζει το αγαπημένο της κοινό!

 

 

Η ύψους, 1,80μ,  η οποία αποτέλεσε μια από τις καλύτερες μαθήτριες της προπονήτριας, Εύης Κυριακίδου, στο φυτώριο του συλλόγου, οραματίζεται μια "λαμπρή" πορεία με το ιστορικό σωματείο πετοσφαίρισης στις Εθνικές κατηγορίες, αδυνατεί να λησμονήσει τις πλούσιες εμπειρίες που έχει βιώσει με την συγκεκριμένη ομάδα, ενώ δεν μπορεί να αφαιρέσει από τη μνήμη της τον έξοχο προπονητή βόλεϊ, Κώστα Χατζηνικολάου, ο οποίος αποτέλεσε, στο παρελθόν, τον προπομπό για την ανοδική της εξέλιξη στον αντίστοιχο χώρο.

Γνωρίζοντας, άριστα, την τέχνη του ‘μακιγιάζ’, ως φοιτήτρια του αντίστοιχου τμήματος της σχολής, «Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ», διαθέτει την ικανότητα να μεταμορφώνει το «προφίλ» κάθε γυναίκας, με την ίδια επιτυχία με την οποία φροντίζει να διαφοροποιεί προς το καλύτερο το δικό της αθλητικό πρόσωπο, ενώ αισθάνεται απόλυτη οικειότητα στον επαγγελματικό της χώρο, συναίσθημα το οποίο διακατέχει την ίδια ακόμα και όταν συμμετέχει στις δραστηριότητες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τη φετινή σεζόν….

 

 

Η Άννα Δάρδα δεν κρύβει την αισιοδοξία της για την εύρυθμη λειτουργία της φετινής ομάδας του «Γηραιού», στον… μαραθώνιο της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ δε διστάζει να αποδώσει την πρόσφατη πτώση των «κυανόλευκων», στην συγκεκριμένη διοργάνωση,  στο άσχημο κλίμα που επικρατούσε, πέρσι, μεταξύ των παικτριών του συλλόγου.

 

 

 

Η 20χρονη εξελίξιμη βολεϊμπολίστρια, η οποία σερβίρει, άψογα, τα απαραίτητα ροφήματα, στο όμορφο κατάστημα, «AQUA MARE», της Θεσσαλονίκης, φροντίζει να σερβίρει, με ικανοποιητικό τρόπο, την μπάλα στα αντίπαλα παρκέ, μετατρέποντας τον εαυτό της σε ιδανικό στέλεχος, όχι μόνο για τον «Γηραιό», αλλά και για κάθε ελληνική ομάδα, η οποία χρειάζεται ελπιδοφόρες αθλήτριες! Τέτοιες που να πρεσβεύουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την σωστή ανάπτυξη της ελληνικής πετοσφαίρισης σ’ όλα τα επίπεδα…