Σιδηρά «ροπαλιά» έριξε ο Ηρακλής!

Η νεαρή βολεϊμπολίστρια στο ρόστερ της ιστορικής ομάδας!

Η Κυριακή Σιδηρά ανήκει, πλέον, στο έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή Θεσσαλονίκης! Η έμπειρη βολεϊμπολίστρια, με πλούσια και επιτυχημένη θητεία στον Α.Σ.Κ. Λαγκαδά, θα συνεργαστεί, την επόμενη σεζόν, με τον προπονητή, Βασίλη Χριστόπουλο.

Η χαρισματική αθλήτρια, η οποία διαπρέπει σε ήθος, σεβασμό και ξεχωρίζει για το υψηλό μορφωτικό της επίπεδο (φοιτήτρια της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης), θα επιδιώξει, προσεχώς, να συμπράξει στην προσπάθεια που καταβάλουν τα στελέχη του «Γηραιού» για την ποιοτική αναβάθμιση του ιστορικού συλλόγου σ όλα τα επίπεδα.

 

Στην σκιά της ολοκλήρωσης της μετακίνησης της από τον Α.Σ.Κ. Λαγκαδά στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, η έξοχη βολεϊμπολίστρια, Κυριακή Σιδηρά, προέβη, μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας στο «facebook», στην ακόλουθη δήλωση.

Σήμερα και επίσημα έκλεισε το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου και άνοιξε ένα καινούργιο. Η πορεία τεράστια ,οι χαρές αμέτρητες και οι (γλυκιες) δυσκολίες επίσης.

Ο λόγος για τον σύλλογο του ΑΣΚ Λαγκαδά volley ,ο οποίος επί 14 χρόνια με μεγάλωσε,με ωρίμασε,με δίδαξε και με διαμόρφωσε αυτό που είμαι ως Κική και ως Κική αθλήτρια. Άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν και επένδυσαν σε εμένα αποτελούν κομμάτι της τώρα ,της παρελθούσης και της μέλλουσας ζωής μου και το ευχαριστω ίσως δεν φτάνει.
Οι λόγοι αποχώρησης καθαρά προσωπικοί και καμιά θεωρία δεν μπορεί να τους προσεγγίσει. Σίγουρα όμως παραμένει ο σύλλογος που άφησα ένα κομμάτι του εαυτού μου και θα μείνει εκεί, γιατί η αγάπη δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την καινούργια μου ομάδα,Ηρακλή Θεσσαλονίκης, για την εμπιστοσύνη τους να βρίσκομαι στο άρτιο ρόστερ τους για το προσεχές δύσκολο πρωτάθλημα και πιστεύω ακράδαντα σε μία πολύ καλή πορεία μας. Υγεία σε όλους. 

 

Το «gipedo.eu» εύχεται στην κα. Σιδηρά κάθε επιτυχία στη μελλοντική της καριέρα και δη στην πορεία της με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο προσεχές Πρωτάθλημα της Β Εθνικής και στον θεσμό του Κυπέλλου της Ε.Π.Ε.Σ.Θ.