Το Γκύζη αναπτύσσει το βόλεϊ!

Με σωστές ενέργειες και σοβαρά στελέχη στον χώρο της πετοσφαίρισης!

Με τη γνωστή…συνταγή, αποτελούμενη από τον εξαιρετικό και έμπειρο προπονητή, Κώστα Κατσικολιά, αλλά και τους συνεργάτες του θα συνεχίσει να λειτουργεί ο σύλλογος πετοσφαίρισης, Α.Ε Γκύζη Πολυγώνου, εν όψει της νέας σεζόν!

Ο κ. Κατσικολιάς έχει, ήδη, διατηρηθεί στη θέση του προπονητή των ομάδων θηλυκού γένους, ενώ, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιο θα είναι το πρόσωπο το οποίο θα γυμνάζει την ανδρική ομάδα, καθώς ο κόουτς, κ. Παυλάκης, δεν υπηρετεί, πλέον, τον ιστορικό σύλλογο πετοσφαίρισης.

 

Επίσης, τα οργανωτικά στελέχη της Α.Ε. Γκύζη Πολυγώνου έχουν, ήδη, δημιουργήσει παιδική ομάδα βόλεϊ, εν όψει της επόμενης σεζόν, η οποία θα καθοδηγείται από τον Κώστα Κατσικολιά και θα εδρεύει στο 24ο σχολικό κτήριο της περιοχής, Πολύγωνο. Στον ίδιο χώρο θα γυμνάζονται, την επόμενη σεζόν, τα υπόλοιπα αναπτυξιακά τμήματα της Α.Ε Γκύζη Πολυγώνου, σε αντίθεση με τις ομάδες, Ανδρών και Γυναικών του συλλόγου, οι οποίες θα στεγάζονται στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, Στρέφη, στο οποίο θα δίνουν και τους εντός έδρας αγώνες τους.