Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης: Τέλος εποχής!

Η Μάγδα Πετίδου αποχωρεί από τον σύλλογο πετοσφαίρισης!

Η έξοχη πασαδόρος της ομάδας, Μάγδα Πετίδου, έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει την αθλητική της καριέρα στον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης.

Στην σκιά του «διαζυγίου» ανάμεσα στις δύο πλευρές, η Μάγδα Πετίδου, κοινοποίησε, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο «facebook», το ακόλουθο μήνυμα!

«Στη ζωή μας έχουμε το δικαίωμα να ερωτευτούμε αμέτρητες φορές. Στη δική μου ζωή μία από αυτές τις φορές συνέβη με αυτή την ομάδα. Μία ομάδα, πού από πολύ χαμηλά, καταφέραμε να τη φτάσουμε εκεί που βρίσκεται τώρα μέσα σε 2 χρόνια.
Οι χαρές και οι λύπες, που ένιωσα, ήταν πολλές. Οι νίκες και οι ήττες, επίσης. Οι συνθήκες προπόνησης δεν ήταν πάντοτε οι κατάλληλες. Η ομάδα αυτή, όμως, ακολουθούσε τη δική της συνταγή με κύριο συστατικό την αγάπη. Η αγάπη, που μου έδωσε ο προπονητής μου και πατέρας μου, Πετίδης Γιάννης, δε συγκρίνεται και δε θα συγκριθεί με κανένα μετάλλιο, με καμία νίκη, με κανένα πρωτάθλημα. Τη στοργή και τη φροντίδα από τις 2 βοηθούς μας, της κυρίας Καλφίδου Γεωργίας (γλυκιάς μου μητέρας) και της κυρίας Καμπάκη Καίτης δε θα τη φτάσει ποτέ τίποτα. Τις προσπάθειες των συμπαικτριών μου δε θα τις καταλάβει κανείς. Κανείς δε θα καταλάβει και την αδελφική σχέση που επικρατούσε μεταξύ μας.
Για τη φανέλα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, για την ομάδα μου και για τον κόσμο που μας στήριξε, έπαιξα και τα 2 χρόνια δίχως να σκέφτομαι κάτι άλλο, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόβλημα.
Ευχαριστώ όποιον και ό,τι συνέβαλε σε αυτήν την πορεία και ελπίζω οι δρόμοι μας στο μέλλον με αυτή την ομάδα- οικογένεια να επανενωθούν.
Δεν ξεχνώ... ΜΕΓΑΣ ΕΙΜΑΙ