Η (Ανάσταση)ια του Αίαντα Κιλκίς!

Το «gipedo.eu» παρουσιάζει τη βολεϊμπολίστρια, Αναστασία Νικολαϊδου!

 
Το 'μυαλό", ο "εγκέφαλος", το 'κομπιούτερ", η 'ορχήστρα", η δυναμική πασαδόρος, η αυθεντική κυρία... Αρκετοί εύστοχοι χαρακτηρισμοί και αρκετά εγκωμιαστικά σχόλια, τα οποία βρίσκουν εφαρμογή σ' ένα όνομα και σ' ένα επώνυμο! Αναστασία Νικολαϊδου! Υπόδειγμα αθλήτριας, πρότυπο κοπέλας,  "χρυσάφι" για το ελληνικό βόλεϊ και κατ' επέκταση για τον αθλητισμό! Όχι μόνο τον εγχώριο, αλλά και τον παγκόσμιο χώρου, αφού η 25χρονη βολεϊμπολίστρια, η οποία γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του έτους, 1992, σκέφτεται, σοβαρά, ακόμα και το ενδεχόμενο να ξενιτευτεί σε χώρα του εξωτερικού για χάρη του αγαπημένου της σπορ!
 

 

Η απόφαση για ένα μακρινό ταξίδι στο άγνωστο δεν έχει παρθεί, ακόμα, από την ίδια, ωστόσο το ενδιαφέρον πολλών ομάδων για την απόκτηση της είναι, ήδη, υπαρκτό! Η ταχύτητα της, ο υψηλός βαθμός οξυδέρκειας, η δύναμη της, εντός των παρκέ, το πλούσιο βιογραφικό της, όπως και η εξαίρετη προσωπικότητα της-αθλητική και μη- δε θα μπορούσαν παρά να έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον  αρκετών ανθρώπων του χώρου, με την ίδια να απολαμβάνει, πλέον, τους δικούς της 'μνηστήρες" να μονομαχούν, προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή της!
 
 
Οι ημέρες μέχρι την οριστική επιλογή της θα είναι, ιδιαίτερα, κρίσιμες, οι ώρες που περνούν μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι 'καυτές", ενώ ο νους της θα "βασανίζεται", μέχρι να βρει την κατάλληλη αθλητική στέγη! Αυτήν που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την εξέλιξη της καριέρας της, αυτήν που θα προσφέρει στην ίδια όραμα για ένα καλύτερο... αύριο στον αθλητισμό και αυτήν που θα την "αγκαλιάσει" με τον πιο ειλικρινή τρόπο... Τέτοιο που να αναγκάσει την Αναστασία να αφοσιωθεί, αποκλειστικά, σ' έναν στόχο και να χαρίσει στη νέα της ομάδα τα πλούσια προσόντα της!
 
 


Το αθλητικό βιογραφικό της, άλλωστε, μόνο φτωχό δεν είναι και όποιος μπει στη διαδικασία να το ελέγξει είναι, βέβαιο, πως θα εκπλαγεί θετικά από τα, μέχρι τώρα, επιτεύγματα της! Τέσσερα Πρωταθλήματα με τις ισάριθμες ομάδες Γυναικών, στις οποίες έχει αγωνιστεί (Εαρινός Βότσης, Ανατόλια, Νέα Βύσσα και Αίας Κιλκίς), άφθονα τρόπαια με τα αναπτυξιακά τμήματα των συλλόγων, Πρωτέας Κορδελιού και Εαρινός Βότσης, 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με το Αριστοτέλειο Κολλέγιο, υπό τις οδηγίες της προπονήτριας, Αγάπης Χαραλαμπίδου, αλλά και συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό και Βαλκανικό Πρωτάθλημα με τις Εθνικές μας ομάδες, Νεανίδων και Κορασίδων! Τι άλλο, καλύτερο, να περιμένει κάποιος γνώστης του αθλητισμού από ένα κορίτσι, το οποίο δραστηριοποιείται 14 έτη στο βόλεϊ και είναι μόλις 24 ετών!!!
 
 


Η μαθήτρια, όμως, των προπονητών, Γιώργου Ακριτίδη και Γιάννη Τσαίρέλη, στον Πρωτέα Κορδελιού, την περασμένη δεκαετία, δεν αρκείται στις, μέχρι τώρα, "δάφνες" των επιτυχιών της! Η Αναστασία συνεχίζει να εργάζεται, μεθοδικά, εντός των παρκέ, να δίνει, καθημερινά, τον καλύτερο δυνατό εαυτό της και να περιμένει, καρτερικά, να φτάσει κάποια στιγμή στο απόγειο της δόξας της! Να καταξιωθεί, όσο το δυνατόν περισσότερο, στον εγχώριο χώρο, να γευτεί πλούσιες εμπειρίες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είτε εκπροσωπώντας κάποιον ελληνικό σύλλογο, είτε όχι, αλλά και να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα της απόλυτης αναγνώρισης από το κοινό για το έργο της. 
 
Αυτό το χρονικό διάστημα, η απόφοιτη του Παιδαγωγικού τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εξετάζει, αναλυτικά, όλες τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια της, εν όψει της νέας σεζόν, ενώ δεν κρύβει πως θα επιλέξει την ομάδα που θα προσφέρει στην ίδια την καλύτερη προοπτική στην καριέρα της!  Άλλωστε, η 24χρονη βολεϊμπολίστρια, η οποία έχει συνεργαστεί με πολλούς προπονητές, στη μέχρι τώρα, καριέρα της (Τσαίρέλης, Ακριτίδης, Χαραλαμπίδου, Πετίδης, Κοκκίνου, Γαϊτανάκης, Περσιανλής, Παπαδόπουλος, Τζιουμάκας και Σταματόπουλος), διακρίνεται για τους υψηλούς στόχους που θέτει ως αθλήτρια και την υπομονή της μέχρι να βρει τον "σταθμό" που αρμόζει, καλύτερα, στην ίδια.
 
 
 
Η μονοετής θητεία της Αναστασίας στο συμπαθέστατο συγκρότημα της Νέας Βύσσας κύλησε, πέρσι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού η Νικολαϊδου βίωσε, όχι μόνο την άνοδο της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α2, αλλά και την άψογη συνεργασία με τα στελέχη του σωματείου! Η διοίκηση, Δημήτρη Παζαρίδη, όπως και τα μέλη του συλλόγου, ήταν, απόλυτα, συνεπείς, στις υποχρεώσεις τους προς την ίδια, ωστόσο η έξοχη πασαδόρος αποφάσισε να συνεργαστεί με τα στελέχη του Αίαντα Κιλκίς, πανηγυρίζοντας την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική!
Αυτο το χρονικό διάστημα, η Αναστασία αναλώνεται στην εργασία της, ενώ σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται σε θέση να δώσει τη λύση στο "αίνιγμα" 'μένω ή φεύγω" από τον Αίαντα Κιλκίς! Μέχρι τότε, οι πολλοί θαυμαστές της 25χρονης παίκτριας θα έχουν στα χείλη τους ζωγραφισμένο το συναίσθημα της αγωνίας για το μέλλον της ίδιας στον αθλητισμό..

 

 

Το συγκεκριμένο άρθρο μεταφέρεται στην ιστοσελίδα μας από το προηγούμενο «σάιτ» μας, www.volley24.gr