«Αγγελικός δαίμονας» με Δέλτα κεφαλαίο!

Το «gipedo.eu» παρουσιάζει τη βολεϊμπολίστρια, Αγγελίνα Μυρίδου!

 

Στον «αγγελικό» τόπο του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, στην περιοχή που η ομορφιά της φύσης αγγίζει την τελειότητα και στο μέρος που οι προσφυγικές ρίζες  αποτελούν την ανάμνηση της παλαιάς πατρίδας στη Μικρά Ασία, οι «αγγελικές» ψυχές παρελαύνουν, καθημερινά, όπως κάθε επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου στη χώρα μας!

 

Στον μαγευτικό οικισμό της συμπρωτεύουσας, ο οποίος μετονομάστηκε σε Εύοσμον αντί Νέος Κουκλουτζάς, το 1955,  στο θέρετρο της Μακεδονίας, το οποίο αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού και αθλητισμού, δε δεσπόζει μόνο το μαρμάρινο μνημείο του μεγάλου Αρχαιολόγου, Μανόλη Ανδρόνικου!

 

 

 

Στην περιοχή, στην οποία η πολιτιστική κληρονομιά είναι πιο έντονη ακόμα και από τη λάμψη που εκπέμπει στο κοινό η εντυπωσιακή πλατεία του Ευόσμου, διακρίνονται αρκετοί άνθρωποι, οι οποίοι έχουν ταυτίσει την παρουσία τους στον τόπο με την καταξίωση τους στον χώρο του αθλητισμού.

 

Σ’ έναν χώρο, ο οποίος περικλείεται από το αθλητικό κάστρο, το οποίο έχει δημιουργήσει το τοπικό σωματείο Αίας Ευόσμου και αποτελεί την πηγή έμπνευσης για αρκετό κόσμο.  Με «χρυσές» φουρνιές παικτριών του βόλεϊ να έχουν παραχθεί από το φυτώριο του, με πανελλήνιες επιτυχίες, οι οποίες έχουν μείνει στην ιστορία, αλλά και με σταθερή προοδευτική πορεία στον χώρο, το καμάρι του Ευόσμου «γεννάει», σταδιακά, απογόνους, οι οποίοι διαπρέπουν στο συγκεκριμένο σπορ.

 

 

Η, «αγγελικής» ποιότητας, αθλήτρια Αγγελίνα Μυρίδου είναι, αναμφίβολα, μια από τις βολείμπολίστριες, οι οποίες δικαιώνουν, συνεχώς, τις αισιόδοξες εκτιμήσεις των στελεχών του συλλόγου, αλλά και μια από τις πιο συμπαθείς γυναικείες προσωπικότητες που έχουν διαβεί την «παραδεισένια πύλη» του Ευόσμου.

 

Η 20χρονη λίμπερο, η οποία διδάχθηκε τα μυστικά του αγαπημένου της αθλήματος από τον αδερφό της διάσημης αθλήτριας, Ιωάννας Βλάχου, Δημήτρη Βλάχο, κερδίζει, συνεχώς, τα δικά της στοιχήματα στον αθλητικό χώρο και ευελπιστεί, κάποια στιγμή, να περάσει τα σύνορα της χώρας μας, προκειμένου να γευτεί πλουσιότερες εμπειρίες.

 

 

Η κόρη του αθλητικού ζεύγους, Μυρίδου, το οποίο διακρίθηκε, στο παρελθόν στο σπορ του Ταεκ-Βο-Ντο, παραμένει πιστή στο αθλητικό ιδεώδες, όπως οι Χριστιανοί του Ευόσμου στην Εκκλησία της περιοχής, Άγιος Αθανάσιος, υπηρετεί το βόλεϊ από δύο θέσεις και ονειρεύεται τη μετανάστευση της σε μια γερμανική πόλη, προκειμένου να εξελίξει το πλούσιο αθλητικό και προπονητικό της ταλέντο.

 

 

Η φοιτήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην σχολή των ΤΕΦΑΑ, πρόσφερε, στο παρελθόν, με επιτυχία τις υπηρεσίες της σε Αίαντα Ευόσμου, Πήγασο Πολίχνης και Α.Σ. Ωραιοκάστρου, ενώ, φέτος, υπηρετεί με ευλάβεια της Α.Ε. Δήμου Δέλτα, τόσο από τη θέση της βολεϊμπολίστριας, όσο και από την αντίστοιχη της προπονήτριας.

 

 

Η συμπαθέστατη αθλήτρια, η οποία έχει, διαχρονικά, συνεργαστεί με τους προπονητές, Βλάχο, Πιπερίδη και Μαυρίδου  ευελπιστεί να ξεπεράσει, άμεσα, τον τραυματισμό της στον ώμο, ώστε να ‘κολυμπήσει’ στα βαθιά… νερά με την Α.Ε Δήμου Δέλτα, τη νέα σεζόν, υπό τις οδηγίες της εξαιρετικής προπονήτριας, Γκαμπριέλας Γαλατά. Όπως κολυμπούσε, με άνεση και επιτυχία, τον καιρό που δραστηριοποιούταν στον χώρο των υδάτινων σπορ, παίρνοντας το απαραίτητο οξυγόνο στον σύλλογο, Οξυγόνο Νεάπολης!