«Κυβέρνηση» στον Καμπανιακό, με σχήμα «Homer»!

«Χρυσή» τετραετία για την ομάδα υπό τις οδηγίες του Κώστα Αγγουρά!  

 
Τον τίτλο του ιδανικού προπονητή για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Καμπανιακού μπορεί, εύκολα, να λάβει ο Κώστας Αγγουράς! Ο έξοχος κόουτς, ο οποίος έχει θητεύσει με απόλυτη επιτυχία στην τεχνική ηγεσία του Άρη Θεσσαλονίκης και του Δ.Α.Σ Ωραιοκάστρου, τα τελευταία έτη, έχει... απογειώσει με τις κινήσεις του τον σύλλογο από την περιοχή της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης!
Ο καταπληκτικός προπονητής παρέλαβε τα ηνία του γυναικείου συγκροτήματος, το καλοκαίρι του έτους 2014 και σε χρονικό διάστημα, περίπου, τεσσάρων ετών έχει ανατρέψει, πλήρως, τα δεδομένα στον χώρο, όπως και την ιστορία του τμήματος πετοσφαίρισης του Καμπανιακού!

 

 

Υπό τις οδηγίες του έξοχου κόουτς, υπέροχου ανθρώπου και εξαιρετικού βολεϊμπολίστα του ανδρικού τμήματος του Καμπανιακού, το γυναικείο συγκρότημα βόλεϊ κατάφερε, προ ετών, να κατακτήσει το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, όπως και να… κλέψει, πέρσι, την 'παράσταση" στον... μαραθώνιο της Α2 Εθνικής κατηγορίας, προκαλώντας "ντελίριο" ενθουσιασμού στις τάξεις των στελεχών του σωματείου.
Ο κ. Αγγουράς και τα στελέχη του συλλόγου δεν μπορούν παρά να αισθάνονται (υπέρ)δικαιωμένοι με το έργο τους στον σύλλογο, να προσμένουν καλύτερες ημέρες σ' αυτόν και να εισπράττουν, συνεχώς, την επιβράβευση του κόσμου του αθλητισμού για τα επιτεύγματα τους!
 
 

 

Γι' αυτό τον λόγο, άλλωστε, οι δύο πλευρές πορεύτηκαν, μαζί, την περασμένη χρονιά, δίνοντας, πρόσφατα, τα χέρια, με όραμα ένα καλύτερο... αύριο στον σύλλογο! Τόσο λαμπρό, όσο έχει δημιουργηθεί, μέχρι σήμερα υπό τις οδηγίες του κ. Αγκουρά, ο οποίος αποτέλεσε, επί τέσσερις σεζόν, τον απόλυτο "άρχοντα" στο ιστορικό σωματείο του Καμπανιακού!

 

Η πρόσφατη αποχώρηση του από τον ιστορικό σύλλογο πετοσφαίρισης δεν μπορεί παρά να έχει προκαλέσει έντονη συγκίνηση στις τάξεις του σωματείου, ωστόσο οι άνθρωποι του σωματείου είναι υποχρεωμένοι να βρουν, άμεσα, έναν ισάξιο αντικαταστάτη του. Τέτοιον που να διαθέτει ανάλογα χαρίσματα με τον προκάτοχο του, ο οποίος ξεχώριζε, όλα τα χρόνια, για τη μεθοδική δουλειά του, τις γνώσεις του στον χώρο της πετοσφαίρισης και την ειληκρίνεια του.