«Χρυσή» συμφωνία με στόχο του ΖΑΟΝ την κυριαρχία!

Ανανεώθηκε η συνεργασία της ομάδας με τους προπονητές πετοσφαίρισης!

 

Την ανανέωση της συνεργασίας τους με τέσσερα πρόσωπα, τα οποία θητεύουν στον ΖΑΟΝ με την ιδιότητα του προπονητή, γνωστοποίησαν, πριν λίγο, τα στελέχη του ιστορικού σωματείου πετοσφαίρισης. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Λιώσης θα συνεχίσει να διατηρεί τη θέση του πρώτου προπονητή στο γυναικείο τμήμα, ο Στέφανος Αμαξόπουλος, τη θέση του βοηθού προπονητή και του υπεύθυνου των αναπτυξιακών τμημάτων, ενώ οι κυρίες, Μαρίνα Αργυροπούλου και Εύα Σιρχάνοβα, τις θέσεις των προπονητών στο φυτώριο του συλλόγου. Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου, σχετικά με τη «χρυσή» συμφωνία των δύο πλευρών.

 

 

 

«Το Δ.Σ. του ΖΑΟΝ αποφάσισε ομόφωνα για την Αθλητική Περίοδο 2020-2021 να ανανεώσει την επιτυχή συνεργασία του με τους κ. Κώστα Λιώση ως Προπονητή της Γυναικείας Ομάδας Βόλευ και κ. Στέφανο Αμαξόπουλο ως βοηθού προπονητή της.
Ο κ. Στέφανος Αμαξόπουλος θα είναι υπεύθυνος Προπονητής των Ακαδημιών Βόλευ, και τις κυρίες Μαρίνα Αργυροπούλου, Εύα Σιρχάνοβα, επιτυχημένες και ικανές προπονήτριες των τμημάτων.
Το Δ.Σ. εύχεται στους συνεργάτες του λαμπρή νέα αγωνιστική περίοδο.

Για το Δ.Σ. η Πρόεδρος

Άννα Κορογιαννάκη».